Έρχεται το νέο Hard Rock Cafe στην Αγία Νάπα

Η Κύπρος ετοιμάζεται να «ροκάρει» ξανά, καθώς το Hard Rock Cafe ανοίγει τις πόρτες του στην Αγία Νάπα.

 


Article featured image
Article featured image

Το Hard Rock International βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι φέρνει το πασίγνωστο brand έτοιμο να προσφέρει τις πιο Hard Rock εμπειρίες, rock ‘n’ roll μουσική, μια μοναδική συλλογή με αξεσουάρ προς πώληση και αυθεντικά Hard Rock cocktails με τα πιο γευστικά πιάτα, όλα συνοδευόμενα από τα πιο σημαντικά μουσικά memorabilia της αποκλειστικής συλλογής του Hard Rock.

Στεγασμένο σε ένα εμβληματικό χώρο στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 13, απέναντι από τη γνωστή κεντρική πλατεία της πόλης, το νέο Hard Rock Cafe Ayia Napa θα επεκτείνεται σε τρεις ορόφους συνολικής έκτασης 860 μ², συμπεριλαμβανομένου ενός υπέροχου roof terrace με εξαιρετική θέα.

Το Hard Rock Cafe Ayia Napa ανοίγει κάτω από νέα ιδιοκτησία franchise (η οποία δεν συσχετίζεται με το Hard Rock Cafe που άνοιξε στη Λευκωσία το 2012). Το νέο franchise αντιπροσωπεύει η Karmia Enterprises Ltd, της οποίας οι μέτοχοι συσχετίζονται με τα εστιατόρια TGI Fridays στην Κύπρο τα οποία λειτουργούν με επιτυχία στον νησί εδώ και 20 χρόνια.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ποιοτικές επιλογές από τον θρυλικό Hard Rock κατάλογο φαγητού που περιλαμβάνει ορεκτικά όπως το Jumbo Combo, Nachos, δροσερές σαλάτες, αλλά και τα απολαυστικά Legendary Burgers. Τα πιάτα που θα σερβίρονται, φτιάχνονται από φρέσκα υλικά αναδεικνύοντας τη συνολική αυθεντικότητα που αποπνέει το Hard Rock Cafe. Επίσης τo μπαρ του Hard Rock Cafe Ayia Napa θα προσφέρει όλη την ημέρα, ροφήματα, χυμούς, ποτά και, κυρίως, τα μοναδικά βραβευμένα Hard Rock cocktails μεταξύ των οποίων Hurricanes, Μargaritas και μη αλκοολούχες προτάσεις (Alternative Rock), με την επιλογή σερβιρίσματος και σε συλλεκτικά-αναμνηστικά ποτήρια του Hard Rock.

Παράλληλα, το κοινό μπορεί να επισκεφτεί το Rock Shop, το εμβληματικό κατάστημα λιανικής πώλησης του Hard Rock Cafe το οποίο διαθέτει μια μοναδική συλλογή αξεσουάρ εμπνευσμένη από τη rock ‘n’ roll κουλτούρα, καθώς και συλλεκτικά Hard Rock Cafe είδη, όπως είδη ρουχισμού για μικρούς και μεγάλους, γυαλικά (ποτήρια), pins σε διάφορα σχέδια και φυσικά, το μοναδικό κλασικό λευκό t-shirt με το όνομα της πόλης. Όλα τα είδη προς πώληση έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για το κατάστημα της Αγίας Νάπας για αυτό και θα πωλούνται μόνο σε αυτό.



Θες να δουλέψεις στο νέο Hard Rock Cafe;

«Αποδεχόμαστε και αγκαλιάζουμε τους πάντες στην ομάδα μας, οπότε αν πιστεύεις πως έχεις ό,τι χρειάζεται για να επιτύχεις μέσα στο στο εργασιακό μας περιβάλλον και να ταιριάξεις με τη δυναμική μας, έλα στην ΗΜΕΡΑ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣΗΣ που διοργανώνουμε στο ξενοδοχείο Alion Beach, σην Αγία Νάπα, Παρασκευή 15 & Σάββατο 16 Απριλίου 2016, από τις 9:00 μέχρι τις 17:00. Για περισσότερες πληροφορίες για καριέρες που ροκάρουν, επικοινώνησε μαζί μας στο careers@hrcayianapa.com ή στο 24 816 660».



Κεντρική φωτογραφία: Hard Rock Στοκχόλμης


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ