Χρονιά βιβλίου από τα Public

«Ένα βιβλίο είναι ένα όνειρο που κρατάς στο χέρι σου». 129.864.880 βιβλία κυκλοφορούν σήμερα στον κόσμο σύμφωνα με την Google. Και ποτέ δεν είναι αρκετά!

 


Article featured image
Article featured image

Η πιο προσιτή πολυτέλεια, τα βιβλία, ανοίγουν το μυαλό μας, ξετυλίγουν τη φαντασία μας, μας μαθαίνουν περισσότερα για τον εαυτό μας, τους άλλους, τον κόσμο. Η αξία τους είναι ανεκτίμητη. 

Τα Public, ως το μεγαλύτερο βιβλιοπωλείο της χώρας, αποφάσισαν να  προωθήσουν  τη φιλαναγνωσία και την προβολή του βιβλίου. Έτσι, μέσα στο 2016 έχουν προγραμματίσει μια σειρά από κοινωνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες όπως:

· Έρευνα φιλαναγνωσίας, με σκοπό να καταλάβουμε πόσο διαβάζουμε και να σκιαγραφήσουμε τη ταυτότητα μας ως αναγνωστικό κοινό. Τα αποτελέσματά της αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα.

· Την μοναδική στο νησί Εβδομάδα Ανταλλαγής Βιβλίων, στα τρία mall των πόλεων, κατά την οποία ο καθένας μπορεί να φέρνει το δικό του βιβλίο και να το ανταλλάσσει με ένα άλλο, μόνο με 1 ευρώ, το οποίο θα πηγαίνει σε φιλανθρωπικό σκοπό.

· Ένα μακροπρόθεσμο πρόγραμμα προώθησης του βιβλίου στα σχολεία, το οποίο θα συνοδεύεται από έναν μεγάλο διαγωνισμό και αλλά και εμπλουτισμό των σχολικών βιβλιοθηκών.

Σταθερούς διαγωνισμούς δωρεάν προώθησης νέων τίτλων βιβλίων σε όσα ΜΜΕ το επιθυμούν, σε συνεργασία με τους εκδοτικούς οίκους.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ