Γνωρίζετε το Χελιδόνι, τον Μελισσοφάγο, τον Πουπούξιο και το Αηδόνι;

Ανακαλύψτε το μαγικό κόσμο των πουλιών και το θαύμα της αποδημία, σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στα πουλιά.

 


Article featured image
Article featured image

Όσοι παρευρεθείτε στην εκδήλωση «153 πουλιά», θα έχετε την ευκαιρία μεταξύ άλλων να ζωγραφίσετε και να απολαύσετε φτερωτά παραμύθια και τραγούδια, με τη Χαραλαμπία Θεοφάνους και Βερόνικα Αλωνεύτη.

«Η μέρα θα ξεκινήσει με παραμύθια και τραγούδια με τη Χαραλαμπία Θεοφάνους και Βερόνικα Αλωνεύτη οι οποίες θα μας ταξιδέψουν στο μαγευτικό κόσμο των πουλιών, ενώ θα συνεχίσουμε με χρωματιστά μολύβια, κραγιόνια και παστέλ για να αναδείξουμε την ομορφιά αυτών των πουλιών και στο χαρτί. Δεν χρειάζονται γνώσεις ζωγραφικής, απλά φέρτε όρεξη και περιέργεια, τους φίλους, γονείς, θείες και παιδιά και εμείς αναλαμβάνουμε τα υπόλοιπα». 

Την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 στις 11πμ-14:00μμ στην Τάφρο της Πύλης Αμμοχώστου ζήστε μια ιδιαίτερη εμπειρία για μικρούς και μεγάλους γνωρίζοντας μερικά από τα πολλά και εντυπωσιακά είδη πουλιών που συναντούμε στην Κύπρο μέσα από τα παραμύθια, κάποια από τα οποία ίσως να αποτελούν και μέρος της καθημερινότητάς μας. 

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια εκστρατείας ενημέρωσης ενάντια στην παράνομη παγίδευση πουλιών στην Κύπρο και διοργανώνεται από τον Πτηνολογικό Σύνδεσμο Κύπρου. 

Για περισσότερες πληροφορίες: 22455072


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ