Το Facebook γίνεται «ζωντανό»

Μια σημαντική αναβάθμιση ανακοίνωσε προχθές ο βασικός μέτοχος της πλατφόρμας Mark Zuckerberg, με την οποία όλοι οι χρήστες του Facebook με έξυπνα κινητά, θα μπορούν να χρησιμοποιούν τη δυνατότητα του live streaming.

 


Σε μια διαφορετική παρουσίαση της νέας δυνατότητας, από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, ο Zuckerberg με ένα ολιγόλεπτο βίντεο, αναφέρθηκε στη νέα δυνατότητα, εξηγώντας το σκοπό και τη χρησιμότητα της, ενώ προχώρησε και στην άμεση χρήση της, μπαίνοντας στη διαδικασία να λύσει τις απορίες των χρηστών, μέσα από την ζωντανή αναμετάδοση. 

Το Facebook Live, προωθεί μια πιο ολοκληρωμένη αλληλεπίδραση μεταξύ των χρηστών, με νέες υπηρεσίες, φίλτρα και χάρτη των ζωντανών μεταδόσεων, ενώ διευκολύνει και τη «ζωντανή» έρευνα. 

Το Facebook βέβαια δεν είναι πρωτοπορεί, αφού κι άλλες πλατφόρμες πριν από αυτό, μπήκαν στο πεδίο του live streaming (Twitter, Snapchat, YouTube), ενδέχεται όμως η προσπάθεια του Facebook να είναι πιο επιτυχημένη, κυρίως λόγω της μεγάλης μερίδας των χρηστών παγκοσμίως που έχουν λογαριασμό στη συγκεκριμένη πλατφόρμα. 

Live from Facebook HQ for the Live video launch!


Posted by Mark Zuckerberg on Wednesday, 6 April 2016Σχετικα

Τα δύο απαγορευμένα ρούχα για τη Μέγκαν Μαρκλ και οι κανόνες στυλ που θέτει η Βασίλισσα

Η στιγμή που ο Αμβρόσιος ανακοινώνει την παραίτησή του [ΒΙΝΤΕΟ]

Ποιες οι πιθανότητες για βροχές τη Δευτέρα, σε κάθε περιοχή του νησιού

Το ελληνικό νησί με τους περισσότερους ξένους τουρίστες για φέτος

Σιγουριά ότι η φωτιά στη Λάρα τέθηκε κακόβουλα

To 21ο Pafos Aphrodite Festival παρουσιάζει τη δημοφιλή όπερα του Giuseppe Verdi Macbeth