Εκπαιδευτικά προγράμματα επιχειρηματικότητας για φοιτητές

Με απώτερο στόχο να βοηθήσουν τους νέους να καλλιεργήσουν την επιχειρηματική τους κουλτούρα και τις επιχειρηματικές τους δεξιότητες, να αναπτύξουν νέες επιχειρηματικές ιδέες και να δημιουργήσουν νέες επιχειρήσεις, η GrantXpert Consulting, το CYBAN, η Chrysalis Leap, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το SigmaLive, διοργανώνουν στις 19 Μαΐου στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου ενημερωτική εκδήλωση για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα Επιχειρηματικότητας που υλοποιούν, το ICT ENTREPRENEUR και το SCIΕΝΤ.

 


Article featured image
Article featured image

Τα δύο καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα επιχειρηματικότητας απευθύνονται κυρίως σε φοιτητές/αποφοίτους από τον τομέα ΤΠΕ (Τεχνολογίας, Πληροφορικής και Επικοινωνίας) και σε διδακτορικούς φοιτητές και κατόχους διδακτορικών τίτλων από τους τομείς STEM (Θετικές Επιστήμες, Τεχνολογία, Μηχανική και Μαθηματικά). 

Δυνατότητα συμμετοχής έχουν επίσης φοιτητές ή απόφοιτοι από άλλους κλάδους σπουδών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα ως μέλη μιας ομάδας. 

Όλοι όσοι θα παρευρεθούν στην εκδήλωση στις 19 Μαΐου θα έχουν την δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή στην πιλοτική δοκιμασία των δύο προγραμμάτων που θα γίνει στην Κύπρο τον Ιούνιο του 2016.

Η συμμετοχή στα προγράμματα είναι εντελώς δωρεάν και υπάρχουν διαθέσιμες 20  θέσεις συμμετοχής σε κάθε πρόγραμμα.Λεπτομέρειες εκδήλωσης:

Πέμπτη 19 Μαΐου 2016, 18:00-21:00

Αίθουσα 010, Ισόγειο Old Building, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Όσοι νέοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην εκδήλωση στις 19 Μαΐου θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο μέχρι τις 16 Μαΐου μέσω email ([email protected]).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση διαβάστε το σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο [εδώ η πρόσκληση] και ακολουθείστε το σύνδεσμο: 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ