Οι προσφορές της Τετάρτης για πίτσα [με αφορμή τον Τελικό Κυπέλλου]

Το ημερολόγιο λέει Τετάρτη 18 Μαΐου και στο diary γράφει Τελικός Κυπέλλου Κύπρου. Ο Απόλλωνας φιλοξενεί την Ομόνοια στο Τσίρειο, με την ατμόσφαιρα σε Λεμεσό και Λευκωσία (και όχι μόνο) να είναι ηλεκτρισμένη. 

Όσοι εξασφάλισαν εισιτήριο (που δεν είναι και πολλοί) θα πάνε Λεμεσό, οι υπόλοιποι όμως θα πρέπει, είτε να μαζευτούν σε μια καφετέρια-pub για τον μεγάλο αγώνα, είτε σε κάποιο σπίτι με μπίρες και πίτσα.

Οπότε;

 


Article featured image
Article featured image

Απλό. Νοουμένου ότι έχεις ήδη στοκάρει το ψυγείο με μπίρες, το μόνο που μένει είναι σηκώσεις το ακουστικό και να παραγγείλεις πίτσα από την αγαπημένη σου πιτσαρία.

Επειδή, όμως, λογικά η παρέα θα είναι μεγάλη, προτιμότερο είναι να έχεις έναν μπούσουλα για το τι παίζει σε προσφορές έτσι ώστε να κάνεις τα κουμάντα σου, νούσιμα και με φειδώ.

Θα φας που θα φας, δεν ρίχνεις και μια κλεφτή ματιά στις προσφορές έτσι ώστε να φας οικονομικά.

Μετά από μια γρήγορη έρευνα που κάναμε σού παρουσιάζουμε τις προσφορές της Τετάρτης από τις διάφορες πιτσαρίες της πόλης (αλφαβητικά):



 

Alfa Pizza [Λευκωσία & Λεμεσό]

Όσοι επιλέξουν να παραγγείλουν πίτσα από ένα από τα 11 καταστήματα της «Alfa Pizza», σε Λευκωσία και Λεμεσό, θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν μια Medium πίτσα στην τιμή των €8.40, την Large στα €11.00 και την XL στα €13.00 (η προσφορά ισχύει μόνο για Take Away).

Αν παραγγείλετε για Take Away ή Delivery παίρνετε τις 2 Large στα €21.50, τις 2 XL στα €25.50, τις 3 XL στα €36.50 και τις 4 XL στα €47.80.

Δείτε τις προσφορές ΕΔΩ

 

 

Domino's Pizza [Λευκωσία & Λεμεσό]

Αν παραγγείλετε online πίτσα από την ιστοσελίδα της Domino's, θα έχετε έκπτωση μέχρι και 40%. Παραγγείλτε διαδικτυακά από ΕΔΩ.

Το Delivery είναι δωρεάν.

Τηλέφωνο: 77778558

 

 

Harry’s Pizza [Λευκωσία]

Η πιτσαρία Harry’s, η οποία βρίσκεται στη Λευκωσία, και συγκεκριμένα στη Λακατάμια, προσφέρει με την αγορά μιας XL πίτσας τη δεύτερη με 5 ευρώ και με την αγορά μιας Large πίτσας, τη δεύτερη με 3 ευρώ.

Για παραγγελίες: 22 444449

 

 

Papa John's Pizza [Παγκύπρια]

Με την αγορά μιας XL πίτσας, παίρνετε ακόμη μια δωρεάν (η προσφορά ισχύει μόνο για Delivery και Take Away).

Υπάρχει επίσης και το Party Pack, με το οποίο παίρνετε 5 XL πίτσες με 46.25 ευρώ.

Το Delivery είναι δωρεάν.

Για παραγγελίες τηλεφώνησε στο 77777760, ή πάτησε ΕΔΩ.

 

 

Pizza Express [Λεμεσό & Πάφο]

Για παραγγελίες Take Away και Delivery από την «Pizza Express» μπορείτε να πάρετε μια classic πίτσα μαζί με σκορδόψωμο στην τιμή των €10.45, ή μια classic πίτσα με σαλάτα και σκορδόψωμο στα €13.95.

Επίσης υπάρχει και μια μεγάλη προσφορά, με την οποία παίρνετε 4 πίτσες, 2 σκορδόψωμα και 2 σαλάτες, με €39.95.

Σημειώνεται πως όλες οι πίτσες της «Pizza Express» έχουν το ίδιο μέγεθος.

Για παραγγελίες τηλεφώνησε στο 25 318709 για Λεμεσό, ή στο 26 923034 για Πάφο.

 

 

Pizza Hut [Παγκύπρια]

Η «Pizza Hut» μια από τις δημοφιλέστερες πιτσαρίες για τους Κύπριους προσφέρει καθημερινά με την αγορά μιας L ή XL πίτσας, τη δεύτερη με 5 ευρώ επιπλέον. 

Ειδικά για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες μπορείτε να παραγγείλετε το «The big game deal» το οποίο περιλαμβάνει μια XL πίτσα με 3 υλικά, 20 κομμάτια WingStreet και 6 κομμάτια σκορδόψωμο με 21.00 ευρώ.

Υπάρχει επίσης και η επιλογή του party offer, η οποία προσφέρει 5 XL Πίτσες με 49.95 ευρώ.

Για παραγγελίες τηλεφώνησε στον παγκύπριο αριθμό 77777777 ή πάτησε ΕΔΩ.

 

 

Pizza Lastrata [Λεμεσός]

Παραγγείλτε απόψε από την Pizza Lastrata για Take Away, ή Delivery την XL πίτσα με μόνο 10 ευρώ.

Οι μεγάλες παρέες μπορούν να παραγγείλουν την πίτσα «Γαλαξίας» με 3 υλικά στα 30 ευρώ, με την οποία μπορούν να χορτάσουν μέχρι και 16 άτομα.

Για παραγγελίες: 25331166

 

 

Pizza Mia [Λεμεσός]

Η «Pizza Mia» στη Λεμεσό, προσφέρει με €19.95 την τεράστια πίτσα GOLIATH, με την οποία μπορούν να χορτάσουν μέχρι και 6 άτομα.  

Για παραγγελίες Take Away και Delivery από το κατάστημα στη Λινόπετρα (στο 25325999) και από το κατάστημα στο Κολόσσι (στο 70007272).

 

 

Toronto Pizza [Λευκωσία & Λεμεσό]

Η κυπριακή πιτσαρία Toronto, προσφέρει γι’ απόψε, αλλά και για κάθε βράδυ, στις 2 XL πίτσες την 3η δωρεάν. 

Επίσης με την αγορά μιας L ή XL πίτσας, παίρνετε τη δεύτερη με 6 ευρώ επιπλέον. 

Αν είστε μεγάλη παρέα, μπορείτε να παραγγείλετε το party offer, το οποίο περιλαμβάνει 5 XL πίτσες με 3 υλικά η κάθε μία, στην τιμή των 49.90 ευρώ.  

Δείτε τις προσφορές ΕΔΩ.

 

Και για να μην ξεχνιόμαστε, ο πιο εύκολος τρόπος να παραγγείλεις φαγητό είναι το Foody. Μπες ΕΔΩ, δοκίμασε (αν δεν το έχεις κάνει ακόμα) και θα καταλάβεις.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ