«Τρέχω για τον Συνάνθρωπό μου»

Η Αμερικανική Ακαδημία Λευκωσίας διοργανώνει την φιλανθρωπική εκδήλωση «Τρέχω για τον Συνάνθρωπό μου» που θα διεξαχθεί για τρίτη συνεχή χρονιά, και σκοπό έχει να στηρίξει έμπρακτα την κοινωνία, προσφέροντας όλα τα καθαρά έσοδα από τις δηλώσεις συμμετοχής στο φιλανθρωπικό οργανισμό «Αγκαλιάζω».

 


Article featured image
Article featured image

Λειτουργώντας ως Κοινωνικό Παντοπωλείο Λευκωσίας, το «Αγκαλιάζω» προσφέρει στήριξη σε περίπου 700 συνανθρώπους μας, καλύπτοντας πλήρως τις ημερήσιες διατροφικές τους ανάγκες. 

Η εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Μαΐου 2016 στις 18:00 μ.μ. με χώρο εκκίνησης τις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας. 

Ο διευθυντής της Ακαδημίας, κ. Richard Wildsmith, δήλωσε σχετικά: «Το έργο που επιτελεί ο οργανισμός «Αγκαλιάζω», βοηθώντας και στηρίζοντας τους συνανθρώπους μας είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο. Με γνώμονα τη στήριξη της κοινωνίας, θέλουμε κι εμείς με τη σειρά μας να ενισχύσουμε οικονομικά τον οργανισμό έτσι ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα το κοινωνικό έργο που επιτελεί». 

Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να επιλέξουν μία από τις τέσσερεις διαδρομές για τρέξιμο ή περπάτημα, απόστασης 500, 1000, 3000 και 5000 μέτρων. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 5 ευρώ ανά συμμετέχοντα.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ