Kantina to go και… τραπεζάκια έξω

Το αγαπημένο μαγαζί της πρωτεύουσας γίνεται ακόμα πιο εξωστρεφές, δίνοντάς σου ακόμα περισσότερους καλούς λόγους να το επισκεφτείς. 

 


Article featured image
Article featured image

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο και πολύ εκλεπτυσμένο delicatessen με ποιοτικά προϊόντα από Αγγλία, Ιταλία και Ισπανία! Αυτό το ξέρεις ήδη, ενώ σίγουρα θα γνωρίζεις πως, στα ράφια του μπορείς να βρεις το διάσημο τυρί Bethmale Chèvre, χειροποίητα τυριά από Ολλανδία και Γαλλία, πολύ καλά ιταλικά αλλαντικά, χειροποίητα, κατεψυγμένα ζυμαρικά με διάφορες γεμίσεις και τρούφες της εταιρείας Tartuflanghe.


Το Kantina, το βράδι, τροφοδοτεί με διαλεκτά platters το διπλανό Silver Star -και τα δύο ανήκουν στον ίδιο ιδιοκτήτη.


Πρόκειται, χωρίς αμφιβολία, για έναν παράδεισο γεύσεων, ο οποίος εκτός των άλλων σου δίνει τη δυνατότητα να πάρεις για το σπίτι φρέσκια pasta και σάλτσες, λάδια, πιπέρια, αλάτι, μουστάρδες, μέλι, σοκολάτες, ελιές όλα προσεκτικά επιλεγμένα καθώς και φρέσκα μανιτάρια εισαγωγής, τοπικά οργανικά λαχανικά, φρέσκο ψωμί και λουλούδια.

 

Kantina to go

Αυτού που ίσως δεν γνωρίζεις είναι πως, πλέον, μπορείς να πας εκεί πρωί ή μεσημέρι για να τσιμπήσεις κάτι νόστιμο. Μπορείς να φας εκεί ή να το πάρεις για το δρόμο. Από την Kantina μπορείς να πιείς εξαιρετικό καφέ από το A ΚΧoffee project ή τσάι ζεστό ή κρύο από τα τοπικά οργανικά τσάγια Bion και υπέροχα σάντουιτς με bagel από το Qboo σε διάφορους συνδυασμούς.

 



Επιπλέον, μπορείς να δοκιμάσεις κρουασάν, pain au chocolat αλλά και κομμάτια από τα ιταλικά γλυκά torta και panforte.

 



Τέλος, μάθε πως το Σάββατο σερβίρεται ένα σπέσιαλ πιάτο, ενώ σύντομα στο μενού θα υπάρχουν σαλάτες και wrap, τα οποία θα μπορείς να δοκιμάσεις… στα τραπεζάκια έξω!



Kantina Quality Foods

Σοφούλη 48, Λευκωσία. T: 22 68 00 40

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ