6 φωτογραφίες που ξεχωρίσαμε στο facebook

Χριστός ανέστη ο ένας, αληθώς ανέστη ο άλλος… κι όμως ανάσταση δεν βλέπουμε.

 


Article featured image
Article featured image

Πώς να δούμε άσπρη μέρα άλλωστε όντας σε προεκλογική περίοδο;

Η πιο πάνω αφίσα βρίσκεται στην Κυπερούντα, σε περίοπτη θέση, πάνω σε πάσσαλο της ΑΗΚ, ενώ ο Αλβίνος Βασιλειάδης που την ανάρτησε στο fb τη συνοδεύει με την εξής λεζάντα:

«Ήταν να μην ψηφίσω αλλά τωρά που το είδα τούτο πάνω στον στύλλο της CYTA, στο χωρκό, και μου θύμισε παλιές καλές εποχές που αφισοκολλούσε ο κάθε υποψήφιος 50 τόνους αφίσιες τζιαι οι δρόμοι εγεμώναν που κόλλες με την φάτσα του, με έκαμε να νοσταλγήσω τα παλιά και με έπεισε το παλικάρι ότι όντως ξέρει να μας προσεγγίζει... Τότε, που τους έκοφτε όλους να μάθουν που κόφκει το χωρκό μου λλίο πριν τις εκλογές τζιαι να στείλουν το βαν με τα κοπέλια τους να ντύσουν τους τοίχους, τις στράτες τζιαι τους στύλλους στα πολύχρωμα του κόμματος τους».

 

Από την Κυπερούντα πάμε στο Παραλίμνι και στα του γιαλού, της Σειρήνας, εκεί που κάποιοι τα «θαλάσσωσαν»... για ευνόητούς λόγους.

 

Αυτό δεν επιδέχεται σχολιασμού, παρά μόνο αξίζει μια υπόκλιση στον φωτογράφο Flavio Damm που κατάφερε -με αυτό που είδε και τελικά το μοιράστηκε μαζί μας- να μας προβληματίσει.

 

Η είδηση των ημερών, φυσικά, είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος Αγγλίας από τη Leicester και για όσους δεν κατάλαβαν ακόμα τι έγινε, μια καλή επεξήγηση είναι ίσως αυτή που δίνεται πιο κάτω -και όχι, η επεξήγηση ενός άθλου όπως αυτός δεν πρέπει να περιορίζεται στις γυναίκες.

 

Και παρόλο που η κανονικότητά μας στην Κύπρο μια χαρά κρατεί, αφού ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΝ ΕΣΙΕΙ...



Φωτογραφία: Μαρίνα Τουφεξή

 

Εντούτοις, ανάσταση δε βλέπουμε.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ