Ιδιοκτήτες Vespa και Lambretta του νησιού ενωθείτε!

Μία συνάντηση διαφορετική από τις άλλες, ειδικά σχεδιασμένη για να γνωρίσουμε τον τόπο μας, τον πολιτισμό μας και φυσικά να διασκεδάσουμε ξεφεύγοντας από την ρουτίνα της καθημερινότητας, καβάλα στις αγαπημένες μας Vespa - Lambretta.

 


Article featured image
Article featured image

Η 5η Παγκύπρια Συνάντηση Vespa – Lambretta θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 7-8 Μαΐου 2016 στην Επαρχία Αμμοχώστου.

Το πρόγραμμα, πέρα από τα καθιερωμένα (διαγωνισμούς, καλλιστεία, μουσική, κ.α.), περιλαμβάνει ξενάγηση στην Ελ. Περιοχή Αμμοχώστου παίρνοντας μία γεύση από τις γραφικές κοινότητες, τα «Κοκκινοχώρια», τις φυσικές ομορφιές, όπως ο Ποταμός του Λιοπετρίου με τους ψαράδες να ράβουν τα δίκτυά τους, τα λαογραφικά μουσεία της Δερύνειας και του Αυγόρου, τις όμορφες πετρόκτιστες εκκλησίες και τα ξωκλήσια τα οποία βρίσκονται σκορπισμένα σ’ όλη την περιοχή καθώς επίσης τα δημοφιλή θέρετρα της Αγίας Νάπας και του Πρωταρά / Παραλίμνι με τις χρυσές αμμουδιές και τα γαλαζοπράσινα νερά τους.

Διαμονή με διανυκτέρευση για το Σάββατο 7/5/2016 θα είναι διαθέσιμη στο ξενοδοχείο Fedrania Gardenστην, ειδική τιμή των €25 ανά άτομο συμπεριλαμβανομένου προγεύματος και όλων των φόρων.

Το Επίσημο Γεύμα θα πραγματοποιηθεί στο Λιμανάκι της Αγίας Νάπας την Κυριακή 8/5 στις 13:00.

Πληροφορίες και Εγγραφές είναι διαθέσιμες μέσω των τοπικών σωματείων ή απευθείας με το VespaClub di Famagusta στο τηλέφωνο 99 033378.

Η συνάντηση οργανώνεται με την ευθύνη του Vespa Club di Famagusta και την συμμέτοχή των τοπικών σωματείων.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ