Μια βδομάδα γεμάτη burgers στο Moondog's

Το Moondog's Bar & Grill στη Μυκηνών 7 στη Λευκωσία διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μια εβδομάδα γεμάτη... BURGERS.

 


Article featured image
Article featured image

Το Burger Week ξεκινά τη Δευτερά 30 Μαΐου και τελειώνει την Κυριακή 5 Ιουνίου.

Είκοσι πέντε επικά πεντανόστιμα ζουμερά burgers, θα περιμένουν τον ουρανίσκο σου, συνδυάζοντας τα με άφθονη παγωμένη μπύρα και ακούγοντας DJs και live Bands.

Τη Δευτέρα 30 Μαΐου, μέχρι Κυριακή 5 Ιουνίου είναι MOONDOG’S BURGER WEEK. Save the date KAI την όρεξή σου.

Η κουζίνα θα είναι ανοιχτή προς ικανοποίηση ακόμα και των πιο δύσπιστων, σερβίροντας εκτός από τα ζουμερά burgers, σαλάτες, πατάτες τηγανητές, λουκάνικα, chicken wings καθώς και vegetarian και salmon burgers.

Στη διάρκεια του Burger Week, το Moondog's θα κληρώσει 2 διπλά αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή σε ξενοδοχείο 4ων αστέρων και 2 διπλά V.I.P εισιτήρια εισόδου στο Ejekt Festival στην πλατεία Νερού, στην Αθήνα.

Οι τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν live τους MUSE αλλά και άλλους καλλιτέχνες μαζί με τον κολλητό, την κολλητή ή το ταίρι τους.

Αν θέλεις να είσαι ένας από τους 2 τυχερούς που θα ταξιδέψουν μαζί με την παρέα τους στην Αθήνα στις 23 Ιουλίου, πάρε μέρος στο διαγωνισμό απλά και μόνο δοκιμάζοντας ένα ή περισσότερα από τα 25 ζουμερά burgers του ειδικού μενού της εβδομάδας το μεσημέρι ή το βράδυ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ