Ο Κωστής Μαραβέγιας στην Κύπρο

«Δε ζητάω πολλά, όλα αυτά που μου λες στο σκοτάδι,

να τα πεις μια φορά, με το φως το πρωί κι ένα χάδι...»

 


Article featured image
Article featured image

Ο Κωστής Μαραβέγιας θα βρίσκεται στην Κύπρο, το Σάββατο, 11 Ιουνίου για μια μοναδική συναυλία κάτω απ’ τ’ αστέρια με ελεύθερη είσοδο.

Το Starlight Music Night διοργανώνεται από το Andrey & Julia Dashin’s Foundation με την ευκαιρία συμπλήρωσης δύο χρόνων λειτουργίας του.

Τη συναυλία θα ανοίξει το εξαιρετικό Σύνολο Χάλκινων Πνευστών της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κύπρου, υπό την καθοδήγηση του Gareth Griffiths και την καλλιτεχνική διεύθυνση του Γιώργου Κουντούρη.

Θα ακολουθήσουν οι gipsy swing ήχοι των Gadjo Dilo, που με τη σειρά τους θα δώσουν τη σκυτάλη στο folk rock καλλιτέχνη Κωστή Μαραβέγια και την μπάντα του.

Ο Κωστής Μαραβέγιας έχει γίνει συνώνυμο με τις ξέφρενες, γεμάτες ενέργεια, εμφανίσεις του. Βραδιές γεμάτες καλοκαιρινή ξενοιασιά, χαρούμενη διάθεση, μουσική, τραγούδι και χορό.

Ραντεβού, λοιπόν, το Σάββατο, 11 Ιουνίου στο Σκαλί Αγλαντζιάς στη Λευκωσία, στις 20.30, για να τραγουδήσουμε τα παλιά αγαπημένα αλλά και τα καινούρια κομμάτια, από το νέο άλμπουμ του Κωστή Μαραβέγια «ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ».

Όλα τα έσοδα που θα μαζευτούν από δραστηριότητες κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα δοθούν στο Σύνδεσμο «Μωρά Θαύματα», που στόχο έχει την ευαισθητοποίηση του κοινού για τα θέματα που αφορούν τα πρόωρα νεογνά και την ενίσχυση της Μονάδας Εντατικής Νεογνών και Πρόωρων του Μακάρειου Νοσοκομείου. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ