Το Show & Αβλαβές ζωντανά από το Τσέρι

Η εκπομπή Show & Αβλαβές ετοιμάζει πυρετωδώς το μεγάλο της Season Finale, σ’ ένα σόου που όμοιο του δεν έχει ξαναδεί η Κυπριακή τηλεόραση.

 


Article featured image
Article featured image

Ο Λούης Πατσαλίδης παρουσιάζει την προτελευταία εκπομπή της σεζόν από το πολυλατρεμένο του «ΤΘΕΡΙ» ζωντανά, την Πέμπτη 23 Ιουνίου στις 21.00.

Στο LIVE show που θα προκαλέσει πανικό στους δύο χιλιάδες παρευρισκόμενου,ς θα ερμηνεύσει τα τραγούδια του ο Έλληνας καλλιτέχνης ΣΤΑΝ, ενώ το παρόν τους θα δώσουν σε ένα ανατρεπτικό reunion παλιοί καλεσμένοι της εκπομπής.

Ο Λούης Πατσαλίδης, θα φτάσει στις 21.00 ακριβώς στην πλατεία Τσερίου με ένα ελικόπτερο και θα βάλει… φωτιά στο τηλεοπτικό πεδίο, κάνοντας μια αναδρομή στην επικαιρότητα και τη σεζόν που μας πέρασε.

Όπως πάντα, η ομάδα της εκπομπής ετοιμάζει πολλές φαντασμαγορικές εκπλήξεις, οι οποίες θα συναρπάσουν τους τηλεθεατές που θα μπορούν να σχολιάζουν ζωντανά στο hashtag #avlaves.

Μαζί του, η μπάντα της εκπομπής και η Τζώρτζια Παναγή.

Η είσοδος στο σόου είναι ανοιχτή για το κοινό.

Λόγω της μεγάλης προσέλευσης και το κλείσιμο των γύρω δρόμων, καλείται το κοινό να προσέλθει στην πλατεία από τις 19.30.

Το γήπεδο του Α’ Δημοτικού Τσερίου θα είναι διαθέσιμο για στάθμευση.

Σημειώνεται επίσης ότι την Πέμπτη, 30 Ιουνίου στις 21.00 θα μεταδοθεί ένα Avlaves Meta επεισόδιο, στο οποίο θα σχολιάζονται οι καλύτερες στιγμές της σεζόν.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ