Κάνε κλικ στο φουλ ανανεωμένο Time Out Cyprus

Το Time Out Cyprus έγινε ακόμα πιο εύχρηστο, έγινε σκέτο κουκλί και σε περιμένει να το εξερευνήσεις… έτσι ώστε να μπορείς στη συνέχεια να εξερευνήσεις απ’ άκρη σ’ άκρη ολόκληρη την Κύπρο.

 


Article featured image
Article featured image

Είναι το brand που όλα αυτά χρόνια σε ενημερώνει για όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις για να διασκεδάζεις και να περνάς όμορφα στην Κύπρο!

Ένας διεθνής τίτλος συνώνυμος της φρεσκάδας, της ανανέωσης, των νέων εμπειριών και της συνεχούς αναζήτησης.

Νέοι χώροι, καινούργιες επιλογές, διαφορετικά ερεθίσματα για έξοδο, διασκέδαση, φαγητό, ποτό και άλλες δραστηριότητες εντός και εκτός της πόλης σου, μέσα από τις οποίες θα περάσεις καλά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, της εβδομάδας, του σαββατοκύριακου, του μήνα.

«Το Time Out είναι όλα αυτά που θα σε κάνουν να χαμογελάσεις. Με αυτό το χαμόγελο υποδεχτήκαμε όλη η οικογένεια του Time Out Cyprus το φουλ ανανεωμένο μας site όπου εσύ με ένα κλικ θα μπορείς να βρεις όλα όσα σε ενδιαφέρουν» αναφέρει χαρακτηριστικά ο αρχισυντάκτης του portal Μιχάλης Χριστοδούλου.

«Το www.timeoutcyprus.com με την ανανεωμένη εικόνα του σου παρουσιάζει όλα τα νέα εστιατόρια και τις καινούργιες αφίξεις για έξοδο και σε ενημερώνει μέσα από ξεχωριστές κατηγορίες για όλα όσα αφορούν τα bars&clubs, τον κινηματογράφο, τη μουσική, την τέχνη, το χορό, το θέατρο και ταυτόχρονα σου προτείνει ιδέες για shopping, εκδρομές εντός, διαμονή σε ξενοδοχεία, ταξίδια στο εξωτερικό και σε φέρνει σε επαφή με όλα όσα θα σε κάνουν να περνάς καλά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα»!

Κάνε κλικ στο ανανεωμένο www.timeoutcyprus.com και μπες στο ρυθμό της νέας εποχής μαζί μας!     


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ