8 πισίνες για βουτιές στη Λευκωσία

Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά, ωστόσο οι πιο καυτές καλοκαιρινές ημέρες έπονται.

 


Article featured image
Article featured image

Κεντρική φωτογραφία: Pool Bar 46

 

Κι όταν πια η ζέστη θα γίνει ανυπόφορη, αυτοί που μένουν σε παραθαλάσσιες πόλεις και περιοχές, αλλά και όσοι έχουν πιο flexible πρόγραμμα, θα μπορούν εύκολα και γρήγορα να βάλουν μαγιό, αντηλιακό, να πάρουν μαζί τους μια πετσέτα και να βρεθούν στην πλησιέστερη παραλία.

Τι γίνεται όμως με τους άλλους που, είτε λόγω δουλειάς ή άλλων υποχρεώσεων, είτε γιατί εκεί είναι η βάση τους, είναι υποχρεωμένοι να περάσουν το καλοκαίρι στην κυπριακή πρωτεύουσα;

Για όλους εσάς, λοιπόν, αλλά και όλους εμάς που θα δουλεύουμε (πλην των ημερών της άδειας), κάναμε μια μικρή έρευνα και μαζέψαμε πισίνες και κολυμβητήρια στη Λευκωσία που μπορούν άνετα να «δροσίσουν» τις καυτές μέρες που έρχονται.

Δείτε πιο κάτω 8 πισίνες που μπορείτε να επισκεφθείτε στη Λευκωσία, αλλά και τι προσφέρει η καθεμιά από αυτές.



 

Δημοτικό Κολυμβητήριο Αγλαντζιάς

Ένας χώρος απόδρασης για δροσιά το καλοκαίρι στη Λευκωσία είναι και το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αγλαντζιάς.

Διαθέτει μια πισίνα μήκους 25μ, μια μικρή πισίνα για παιδιά, αποδυτήρια, ντους και καντίνα από την οποία μπορείτε να προμηθευτείτε ποτό και φαγητό.

Η είσοδος είναι 6 ευρώ για ενήλικες και 3.50 ευρώ για παιδιά κάτω των 15 ετών. Για μαθητές και φοιτητές η είσοδος είναι στα 4 ευρώ, ενώ για τα παιδιά κάτω των 5 ετών είναι δωρεάν.

Λειτουργεί για τοι κοινό καθημερινά από τις 09.00, μέχρι τις 19.00.

Οδός Καθαρής, Αγλαντζιά

 

 

Δημοτικό Κολυμβητήριο Λευκωσίας

Η είσοδος στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Λευκωσίας, ή αλλιώς στην «πισίνα του Λέλλου» όπως είναι γνωστή στους Λευκωσιάτες, είναι 6 ευρώ για τους ενήλικες και 5 ευρώ για τα παιδιά. Δωρεάν είναι η είσοδος για τα παιδιά κάτω των 5 ετών.

Υπάρχουν επίσης διάφορες προσφορές για οικογένειες, καθώς και εποχικά εισιτήρια, για τα οποία μπορείτε να ενημερωθείτε ΕΔΩ.

Στο χώρο όπου βρίσκεται η πισίνα, θα βρείτε μια καντίνα που προσφέρει μεγάλη ποικιλία φαγητών, όπως γύρους, σουβλάκια, μπέργκερ και σαλάτες.

Η πισίνα λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00, μέχρι και τις 19.00 και στο χώρο υπάρχουν όλες τις ώρες, 5 έμπειροι ναυαγοσώστες.

Λουκή Ακρίτα 6, Άγιος Αντρέας

 

 

Eleon Leisure Park

Στην «καρδιά» της Λευκωσίας θα βρείτε την πισίνα Ελαιών, η οποία είναι ανοικτή καθημερινά από τις 09.00, μέχρι τις 18.00. Στο χώρο της πισίνας υπάρχει ένα καφεστιατόριο με διεθνή κουζίνα, από οπού μπορείτε να προμηθευτείτε το φαγητό και το ποτό σας. Επιλέξτε, αν θέλετε να φάτε στα τραπεζάκια του εστιατορίου, ή στα κρεβατάκια της πισίνας.  

Η είσοδος στην πισίνα στοιχίζει 7 ευρώ για τους ενήλικες τις καθημερινές και 8 ευρώ τα Σαββατοκύριακα.

Για τα παιδιά από 3 μέχρι 11 ετών, η τιμή είναι στα 4 ευρώ για όλες τις ημέρες.

Υπάρχουν ειδικές τιμές για τους στρατιώτες και τους φοιτητές.

Πλουτάρχου 3, Έγκωμη

 

 

Ginger

Μακριά από το κέντρο της πόλης και το θόρυβο, σ’ ένα όμορφο περιβάλλον με άνετο χώρο στάθμευσης, θα βρείτε την πισίνα Ginger.

Είναι ανοικτή καθημερινά από τις 7.00, μέχρι τις 19.00 και η είσοδος σε αυτήν στοιχίζει 5 ευρώ για τους ενήλικες και 3 για τα παιδιά.

Από το καφεστιατόριο του Ginger, μπορείτε να παραγγείλετε δροσιστικά ποτά, καθώς και νόστιμα φαγητά όπως μπέργκερ, σάντουιτς, κρέπες και διάφορα άλλα σνακ. 

Δείτε περισσότερα για το Ginger ΕΔΩ.

Γιάννου κρανιδιώτη 28, Λατσιά

 

 

Hilton Cyprus

Με 12 ευρώ για τους ενήλικες και 6 για τα παιδιά, ενοικιάζετε κρεβατάκι, ομπρέλα και πετσέτα, για να κολυμπήσετε όσες ώρες επιθυμητέ στην μαγευτική πισίνα του «Hilton Cyprus».

Κατά την διάρκεια της μέρας μπορείτε να απολαύσετε δίπλα από την πισίνα, δροσερά κοκτέιλ και δελεαστικά σνακ στο Pergola Grill & Bar του ξενοδοχείου.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε το νέο καλοκαιρινό μενού, το οποίο προσφέρει μία πλούσια επιλογή από γευστικά πιάτα σε προσιτές τιμές.

Η πισινά λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00, μέχρι τις 20.00. Τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες ανοίγει στις 09.00.

Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 98, Λευκωσία

 

 

Hilton Park

Η πισίνα του όμορφου ξενοδοχείου Hilton Park στη Λευκωσία λειτουργεί καθημερινά από τις 09.00, μέχρι τις 18.00, τόσο για τους επισκέπτες του τόσο και για το κοινό.

Η είσοδος είναι 11 ευρώ για τις καθημερινές και 12 ευρώ για το Σαββατοκύριακο. Για τα παιδιά η είσοδος είναι στην μισή τιμή. 

Εκεί μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να ξαπλώσετε σε κλασικό κρεβατάκι, είτε σε ένα από τα Mykonos Bed (δείτε φωτογραφία) και να παραγγείλετε από το Pool Bar ποτό ή φαγητό. 

Στο χώρο υπάρχει και μια παιδική γωνιά για τους μικρούς μας φίλους.

Λεωφόρος Γεωργίου Γρίβα Διγενή 1507, Λευκωσία

 

 

Laiki Sporting Club

Μια καλή επιλογή για βουτιά στην πρωτεύουσα, είναι και η πισίνα του Laiki Sporting Club.

Λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00, μέχρι τις 19.00 και η είσοδος σε αυτήν είναι 9 ευρώ για ενήλικες και 4.50 για παιδιά. 

Εκεί υπάρχει ένα εστιατόριο, το οποίο σερβίρει διάφορα ποτά και σνακ στους λουόμενους, σε χαμηλές τιμές.

Τα Σαββατοκύριακα, λόγω γάμων και διαφόρων άλλων εκδηλώσεων, η πισίνα κλείνει στις 17.00.

Οδός Δημήτρη Σταύρου, Λατσιά

 

 

Pool Bar 46

Το πρώην Δημοτικό Κολυμβητήριο Λακατάμειας, λειτουργεί πλέον υπό νέα διεύθυνση και ονομάζεται «Pool Bar 46».

Εκεί θα βρείτε συνολικά τρεις πισίνες. Μια αθλητικών προδιαγραφών, μια κανονική και μια παιδική.

Διαθέτει επίσης ένα μπαρ από το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε ροφήματα, σνακ, αλλά και κανονικό φαγητό.

Το «Pool Bar 46» είναι ανοικτό καθημερινά από τις 10.00, μέχρι τις 19.00 κα η είσοδος σε αυτό είναι 8 ευρώ για τους ενήλικες, ενώ για παιδιά, φοιτητές και στρατιώτες είναι 6 ευρώ.

Οδός Δημοτικού Σταδίου 30, Λακατάμεια


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ