Αναβάλλεται η συναυλία των Παπακωνσταντίνου και Μάλαμα

Μετά τα όσα τραγικά συνέβησαν στην Κύπρο τις τελευταίες ημέρες, η συναυλία που ήταν προγραμαμτισμένη για την ερχόμενη Παρασκευή, 24 Ιουνίου, αναβάλλεται και μεταφέρεται σε μεταγενέστερη ημερομηνία, στις 16 του ερχόμενου Σεπτέμβρη. Μάλιστα, οι διοργανωτές δεσμεύονται να προσφέρουν για την αναδάσωση της πληγείσας περιοχής τα 3 από τα 22 ευρώ του εισιτηρίου εισόδου.

 


Article featured image
Article featured image

Πιο κάτω αυτούσια η ανακοίνωση:

Η ARK Παραγωγές και η SOL Music Productions σε συνεργασία με τα γραφεία παραγωγής συναυλιών Αρτύς, Ηχόχρωμα και Ηχωμελωδίες Παραγωγές, ανακοινώνουν την αναβολή της συναυλίας των Σωκράτη Μάλαμα και Θανάση Παπακωνσταντίνου που θα διεξαγόταν την Παρασκευή 24.06.2016 στο γήπεδο ΟΡΦΕΑ Λευκωσίας και την μεταφορά της σε άλλη ημερομηνία.

Ευαισθητοποιημένοι ως προς το κλίμα πένθους που επικρατεί στην χώρα μας, από κοινού αποφασίσαμε όλοι οι εμπλεκόμενοι, ως το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε, η συναυλία να διεξαχθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία, στις 16 Σεπτεμβρίου.

Εκφράζουμε την βαθύτατη θλίψη μας για τον χαμό των συνανθρώπων μας εν ώρα καθήκοντος και παράλληλα ευγνωμονούμε όλους αυτούς που συνέβαλαν σε αυτό το δύσκολο έργο.

Να αναφέρουμε πως τα 3 από τα 22 ευρώ του εισιτηρίου εισόδου, θα προσφερθούν για την αναδάσωση της πληγείσας περιοχής.

Όσοι προμηθεύτηκαν εισιτήρια για την συναυλία, τους ενημερώνουμε ότι θα ισχύουν για την νέα ημερομηνία αλλά όποιος επιθυμεί μπορεί να πάρει το αντίτιμο του εισιτηρίου τους πίσω επικοινωνώντας στο τηλέφωνο 99 810011.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και απολογούμαστε για τυχόν ταλαιπωρία.



Κεντρική φωτογραφία: Joe Pateraki

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ