Ένα «εξωφρενικό» πάρτι με σαμπάνιες στην Αγία Νάπα [NSFW]

Τι γίνεται όταν «μπλέξεις» τον καυτό κυπριακό ήλιο, μια δροσερή chic πισίνα τεραστίων διαστάσεων και εκατοντάδες μπουκάλια από ακριβή σαμπάνια, η οποία ρέει άφθονη στα ποτήρι, στον αέρα, στα κορμιά και στο πάτωμα; Πολύ απλό. Έχεις το πιο «εξωφρενικό» Champagne Spray Pool Party.

 


Article featured image
Article featured image

Ένα από τα πιο φημισμένα πάρτι στον κόσμο, το Champagne Spray Pool Party, έφτασε στην Αγία Νάπα και δημιουργεί -χωρίς καμία αμφιβολία- πανικό.

Διαγωνισμοί, παιχνίδια, ερωτική διάθεση, αισθησιασμός, γυμνά σώματα και πολλή τρέλα, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά αυτού του πάρτι. 

Βρήκαμε την εκδήλωση τυχαία στο διαδίκτυο και η αλήθεια είναι ότι στην αρχή δυσκολευτήκαμε λίγο να πιστέψουμε πώς όλο αυτό που βλέπαμε, συμβαίνει πραγματικά στην Κύπρο και όχι για παράδειγμα στην Ίμπιζα.

 



Το event ξεκίνησε στις 4 Ιουνίου και θα γίνεται κάθε Σάββατο μέχρι και τις 27 Αυγούστου (προλαβαίνεις, ναι!), από τις 4 το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ, σε ξενοδοχείο της περιοχής το οποίο φιλοξενεί αποκλειστικά και μόνο ενήλικες. Αρχικά, για να μπορείς να μπεις σε αυτό το πάρτι, πρέπει να κάνεις κράτηση στο επίσημο site (με όλα τα comfort), επιλέγοντας πιο πακέτο προτιμάς.

 



Υπάρχουν συνολικά 4 διαφορετικά πακέτα και καλύπτουν όλα τα βαλάντια. Το απλό, με τη γενική είσοδο κοστίζει 24 ευρώ, το Silver VIP lounge 290 ευρώ, το Gold VIP lounge 480 ευρώ και το VIP Jacuzzi 600 ευρώ.

 



 

Μετά λοιπόν που θα εξασφαλίσεις το πολυπόθητο εισιτήριο (αν βρεις κενή θέση), θα πρέπει να ξέρεις ότι για να ταιριάζεις με τη θεματική του πάρτι πρέπει να έχεις μαζί σου και μια σαμπάνια, την οποία (ευτυχώς) δικαιούσαι δωρεάν με το εισιτήριό σου, άρα είσαι κομπλέ.

Μαγιό μη ξεχάσεις να φορέσεις. Να σημειωθεί πώς όλα τα πακέτα, εκτός της απλής εισόδου, συνοδεύονται από γκουρμέ πιάτα και άλλα funky συνοδευτικά.

 



Σε μια από τις μεγαλύτερες πισίνες της Αγίας Νάπας, θα έχεις την ευκαιρία να βιώσεις μια από τις πιο «mind blowing» εμπειρίες της ζωής σου, ενώ παγκοσμίου φήμης Djs θα δίνουν ρυθμό με techno, electro και house ήχους.

Αν τελικά πας, θα συναντήσεις κυρίως τουρίστες από την Αγγλία, τη Σουηδία, τη Νορβηγία, τη Φινλανδία, τη Δανία και τη Ρωσία. Ενώ δεν είναι καθόλου παράξενο να εντοπίσεις και πολλούς celebrities από αυτές τις χώρες να λούζονται με σαμπάνια στην ξαπλώστρα δίπλα σου.

 



 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ