Έρχεται το πρώτο Dorian Challenge στην Κύπρο

Το DoriansChallenge ως διοργανωτής υπαίθριων αθλητικών εκδηλώσεων και διαδικτυακή κοινότητα, έχει σκοπό μεταξύ άλλων να προάγει το αθλητικό ιδεώδες, την ευγενική άμιλλα, την αξία του μαζικού αθλητισμού και παράλληλα την ανάπτυξη έντονης κοινωνικής προσφοράς.

 


Article featured image
Article featured image

Η σύμπραξη του Dorians Challenge με το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, υπό την ονομασία «Dorian Donor» έχει ως κύριο στόχο την ενίσχυση της τράπεζας εθελοντών δοτών μυελού των οστών, την οικονομική στήριξη του ερευνητικού έργου του Ιδρύματος αλλά και  την προώθηση του οράματος του …για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία! 

Συμμετέχοντας στο πρώτο DoriansChallenge και θέτοντας σε δοκιμασία τη φυσική αντοχή, δύναμη, σθένος και ικανότητες συνεργασίες στην προσπέλαση εμποδίων, βοηθούμε τους ασθενείς  συνανθρώπους μας στην μάχη κατάτης λευχαιμίας. 

Το Dorians Challenge θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016,στον Κόρνο σε περιοχή μικτής μορφολογίας εδάφους. Οι συμμετέχοντες θα διανύσουν μια απόσταση 5 χιλιομέτρων αποτελούμενης από 15 φυσικά και τεχνητά εμπόδια που παραπέμπουν στην αρχαία εποχή των Δωριέων. Μια κάθοδος σύγχρονων Δωριέων σε μια προσπάθεια ενίσχυσης  της φυσικής τους κατάστασης και παράλληλα καλλιέργειας της εθελοντικήςπροσφοράς.

 



Το Πρόγραμμα “Dorian Donor”, μέσω της ιστοσελίδας, δίνει την ευκαιρία της οικονομικής ενίσχυσης του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος συνεισφέροντας το ποσό των €5, €10 ή €20. Παράλληλα κατά την ημέρα διεξαγωγής του DoriansChallenge, συμμετέχοντες και θεατές, θα έχουν την ευκαιρία,απλά με λίγο σάλιο σε μία μπατονέτα, να εγγραφούν ως εθελοντές δότες μυελού των οστών...για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία! 

Στα πλαίσια της διοργάνωσης του πρώτου Dorians Challenge, το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και οι διοργανωτές της εκδήλωσης ενώνουν τις δυνάμεις τους στη μάχη κατά της λευχαιμίας.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ