Κερδίστε δύο υποτροφίες από το Πανεπιστήμιο UCLAN

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus διοργανώνει Μέρα Γνωριμίας και Fun Tech Day.

 


Article featured image
Article featured image

Την Πέμπτη, 14 Ιουλίου, από τις 14.00, μέχρι τις 20.00, στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στην Πύλα, Λάρνακα.

Εκεί θα έχετε την ευκαιρία, να γνωρίσετε από κοντά τη μοναδική Βρετανική Πανεπιστημιακή εμπειρία που προσφέρεται στην Κύπρο και να ενημερωθείτε για όλα τα προγράμματα σπουδών καθώς και για ευκαιρίες μεταγραφής από Βρετανικά Πανεπιστήμια.

Στη Μέρα Γνωριμίας, θα έχετε επίσης την ευκαιρία να διεκδικήσετε μια από τις δύο διαθέσιμες υποτροφίες αλλά και να κάνετε το Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού ΗΟGAN για να ανακαλύψετε τις κατευθύνσεις που αντιστοιχούν στην προσωπικότητά σας.

Το Ακαδημαϊκό προσωπικό και οι Λειτουργοί του Πανεπιστημίου, θα είναι έτοιμοι να δώσουν ότι πληροφορίες ζητήσετε και σχετίζονται με τη φοίτηση στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus.

Θα ξεναγηθείτε επίσης στο Πανεπιστήμιο και στις φοιτητικές του εστίες.

Εκμεταλλευτείτε επίσης την ευκαιρία να λάβετε μέρος στο Fun Tech Day που θα πραγματοποιηθεί από τους ακαδημαϊκούς του πτυχίου BSc (Hons) Computing που έχει στόχο να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα γνώσεων, αλλά και πρακτική εξάσκηση σε ρομποτική, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, computer game programming και password cracking.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και συμμετοχές στο Fun Tech Day, επικοινωνήστε στο admissions@uclancyprus.ac.cy, ή στο τηλέφωνο 24 69 40 00, ή ΕΔΩ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ