Τα laughing gas κυκλοφορούν ακόμη

Τα laughing gas, ή αλλιώς το αέριο γέλιου, που αποτελούσαν νέα αλλά επικίνδυνή μόδα το καλοκαίρι που μας πέρασε, φαίνεται πως δεν έχουν ξεχαστεί.

 


Article featured image
Article featured image

Ακόμη κυκλοφορούν και πωλούνται στους πιο trendy δρόμους, τόσο της Κύπρου, όσο και του εξωτερικού.

Συγκεκριμένα, χθες βράδυ εντοπίστηκαν στην Αγία Νάπα, τέσσερα νεαρά άτομα, -τρεις κοπέλες και ένας άνδρας από τη Βρετανία, τη Σουηδία και τη Ρουμανία- από την Αστυνομία να έχουν στην κατοχή τους laughing gas.

Η Αστυνομία παρέλαβε από το πρώτο άτομο, ως τεκμήρια, μία μεταλλική φιάλη που περιείχε laughing gas, 14 αχρησιμοποίητες αμπούλες, 18 άδεια μπαλόνια και το χρηματικό ποσό των 17.90 ευρώ. 

Την ίδια ώρα παραλήφθηκαν από 23χρονη από τη Βρετανία μία μεταλλική φιάλη με laughing gas, 39 αχρησιμοποίητες μεταλλικές αμπούλες, 26 άδεια μπαλόνια και το χρηματικό ποσό των 575 ευρώ.

Στην τρίτη περίπτωση από 20χρονη από τη Βρετανία η Αστυνομία παρέλαβε ως τεκμήρια,  μία μεταλλική φιάλη με laughing gas,36 αχρησιμοποίητες αμπούλες, 14 χρησιμοποιημένες αμπούλες, 26 άδεια μπαλόνια και το χρηματικό ποσό των 222.50 ευρώ.

 Τέλος από 22χρονο από τη Ρουμανία η Αστυνομία παρέλαβε μία μεταλλική φιάλη με laughing gas, 14 αχρησιμοποίητες αμπούλες, 15 άδεια μπαλόνια και το χρηματικό ποσό των 12.50 ευρώ.

Τα τέσσερα άτομα οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας όπου ανακρίθηκαν και αφέθηκαν ελεύθερα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ