Η Λεμεσός ανάμεσα στους 10 ευρωπαϊκούς προορισμούς για το Rum DnC 2016

Πολλές εκπλήξεις επιφυλάσσει η φετινή δεύτερη νύχτα του Αυγούστου στη Λεμεσό.

 


Article featured image
Article featured image

Στις 2 Αυγούστου, η Λεμεσός υποδέχεται δύο από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του διεθνούς bartending. Ο Alex Kratena και ο Ian Burrell (βλ. κεντρική φωτογραφία), αυτή την περίοδο πραγματοποιούν το πανευρωπαϊκό τους τουρ στο πλαίσιο του Rum DnC 2016. Για αυτό αν αγαπάς το ρούμι, μη χάσεις την ευκαιρία να λάβεις μέρος στο Rum DnC 2016. Για το φετινό Rum DnC οι 2 χαρισματικοί καλλιτέχνες του χώρου αποφάσισαν να επισκεφθούν 10 πόλεις της Ευρώπης, εκ των οποίων η μία είναι η Λεμεσός.

Το Achemy Bartending School δεν θα μπορούσε να μην είναι μέρος αυτής της ευφάνταστης ιδέας εξ ου και φιλοξενεί το πρώτο Rum DnC Master Class, στις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες διδασκαλίες του. Οι 2 καταξιωμένοι και αναγνωρισμένοι bartenders ανά το παγκόσμιο, Alex Kratena και Ian Burrell, έρχονται στη Λεμεσό για να μοιραστούν μαζί μας τις γνώσεις, τις ιδέες και μερικές από τις μυστικές συνταγές τους με ρούμι.

Ο Alex Kratena, δεν είναι τυχαία γνωστός ως o γκουρού του bartending ανα την υφήλιο, αφού είναι ο πρώτος άνθρωπος που κατάφερε μέσα από τις ιδιαίτερες γεύσεις των cocktails του να προσαρμόσει στον 21ο αιώνα την εμπειρία ενός παραδοσιακού μπαρ σ’ ένα πεντάστερο ξενοδοχείο. Στη συνέχεια, ως Head Bartender στο «Artesian» στο Λονδίνο, κατάφερε να σαρώσει όλα τα βραβεία bartending τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Ο ίδιος θεωρεί ότι η προσοχή στη λεπτομέρεια, οι παιχνιδιάρικες παρουσίασεις του και η ιδιαίτερη προσέγγιση σερβιρίσματος που έχει, είναι τα στοιχεία που του χάρισαν επανειλημμένα την διάκριση ως o «Best International Bartender».

 



Ο Alex Kratena



Από τον περασμένο Νοέμβριο μέχρι και σήμερα, ετοιμάζει ένα world project μαζί με τον Simone Caporale, για να επαναπροσδιορίσουν τι ακριβώς σημαίνει ποτό και τι σημαίνει μπαρ! Από την άλλη, ο Ian Burrell, θεωρείται ο παγκόσμιος πρέσβης του ρουμιού (Global Rum Ambassador). Με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στον χώρο είναι αδιαμφισβήτητα ο πιο καταρτισμένος άνθρωπος στον πλανήτη σε ό,τι αφορά το ρούμι. Ο ίδιος έχει ιδρύσει το διεθνούς εμβέλειας UK Rumfest.

Οι δύο απίθανοι καλλιτέχνες αποφάσισαν να συμπορευτούν και να προσφέρουν ένα Master Class στο Achemy Bartending School στη Λεμεσό!

Οι θέσεις για το σεμινάριο είναι περιορισμένες και οι κρατήσεις θα γίνονται αποδεκτές μέχρι τις 29 Ιουλίου.

Κόστος: €30

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 25 394 141

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ