Οδηγός κυπριακής γαστρονομίας από την ΑΛΦΑΜΕΓΑ

Ένα σύγχρονο οδηγό γαστρονομίας με τίτλο «ΑΛΦΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ … δημιουργώντας από την παράδοση μας», εξέδωσαν οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ σε συνεργασία με τα πέντε ταλαντούχα μέλη της ομάδας ΑΛΦΑ CHEF, υπό την καθοδήγηση του συγγραφέα και ιστορικού Κίμωνα Γεωργίου.

 


Article featured image
Article featured image

Πρόκειται για μια πολυτελή έκδοση-οδηγό για τη νέα Κυπριακή Κουζίνα, προσιτό σε κάθε αναγνώστη που επιμελήθηκε και εξέδωσε, εκ μέρους των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, η Action PR & Publications Ltd.

Μέσα από το βιβλίο τα μέλη της ομάδας ΑΛΦΑ CHEF, Στέλιος Λοΐζου, Νικόλας Κωνσταντίνου, Άρης Στυλιανού, Πασχάλης Πασχάλη και Παύλος Κολώτας, αναδεικνύουν τα κυπριακά, αγνά υλικά μέσα από πρωτότυπους συνδυασμούς, παραλλαγές παραδοσιακών συνταγών, το οποίο δίνει ένα νέο αέρα στο χώρο της γαστρονομίας της Κύπρου.

Η παρουσίαση του βιβλίου έγινε από την Assistant Marketing Manager των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ Νατάσα Κωνσταντινίδου και τον συγγραφέα Κίμωνα Γεωργίου, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην παλιά Λευκωσία. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η ομάδα των ΑΛΦΑ CHEF εξέπληξε τους παρευρισκόμενους με τις προσωπικές τους γαστρονομικές δημιουργίες.

Όπως τόνισε η κα Κωνσταντινίδου, η ιδιαίτερη σημασία που δίνουν οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ στην ποιότητα, το πάθος για τη μαγειρική, αλλά και στη στήριξη του κλάδου της γαστρονομίας, οδήγησαν στη δημιουργία του βιβλίου αυτού. Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου, πρόσθεσε η κα Κωνσταντινίδου, ξετυλίγεται και το ταλέντο στη μαγειρική τέχνη της πολυαγαπημένης ομάδας των ΑΛΦΑ CHEF.

Το κοινό θα μπορεί να βρει το βιβλίο τίτλο «ΑΛΦΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ … δημιουργώντας από την παράδοση μας» σε όλες τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ στην τιμή των €19,95.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ