Κάτι αλλάζουν οι χυμοί Λανίτη

Μετά από δεκαετίες στα ράφια με το γνωστό κόκκινο λογότυπο, οι χυμοί Λανίτης ανανεώνονται και αναδεικνύουν την ποιότητα και την ιστορία τους, με νέο λογότυπο και νέα εμφάνιση.

 


Article featured image
Article featured image

Η ανανεωμένη εμφάνιση των χυμών Λανίτης εστιάζει στις θεμελιώδεις αξίες που τους χαρακτηρίζουν από το ξεκίνημά τους το 1949 μέχρι και σήμερα: αναλλοίωτη παράδοση στο χρόνο, υψηλή ποιότητα σε κάθε συσκευασία και υπέροχη γεύση.

Τα νέα εικαστικά, δίνουν προτεραιότητα στη χρηστικότητα και το περιεχόμενο, με ακόμη πιο εμφανή τα θρεπτικά συστατικά του κάθε χυμού.

Οι ανανεωμένοι χυμοί φέρουν το λογότυπο FSC καθώς έχουν πιστοποιηθεί από το Συμβούλιο Διαχείρισης Δασών (Forest Stewardship Council ®). Πρόκειται για έναν ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικό οργανισμό, διεθνώς αναγνωρισμένο, που προωθεί την υπεύθυνη διαχείριση των δασών σε όλο τον κόσμο.

Η νέα τηλεοπτική καμπάνια, που είναι ήδη στον αέρα, αναδεικνύει την αξία του πρωινού, του σημαντικότερου ημερήσιου γεύματος και μας θυμίζει πως για να ξεκινήσει όμορφα η μέρα, χρειάζονται απλά πράγματα. Καλή διάθεση, χαμόγελα, υπέροχη γεύση και η υψηλή ποιότητα των χυμών Λανίτης, που μας προετοιμάζουν να ζήσουμε την κάθε μέρα μας, με θετική ενέργεια, και αισιοδοξία.

 



Οι χυμοί Λανίτης, σεβόμενοι τις ανάγκες των καταναλωτών, ανταποκρίνονται στις προκλήσεις της αγοράς και προσφέρουν επιλογές που συνδυάζουν τη θρεπτική αξία των χυμών φρούτων με απολαυστική γεύση.

Οι εκλεκτές πρώτες ύλες και οι άριστες διαδικασίες εμφιάλωσης εξασφαλίζουν ποιότητα, υπέροχη γεύση και υγιεινή απόλαυση, χωρίς συντηρητικά, συμβάλλοντας σε ένα ισορροπημένο τρόπο ζωής.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ