Το Melios Ζοο μάς καλεί σε δωρεάν ξενάγηση

Μια ανάρτηση που βρήκαμε πριν από μερικά λεπτά στο Facebook, μας προσκαλεί σε μια εκδήλωση που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο, στο Melios Zoo Park.

 


Article featured image
Article featured image

Σας παραθέτουμε αυτούσια την ανάρτηση:

 

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κρίνει τους κόπους 15 χρόνων μέσα από 5 φωτογραφίες και ένα μονταρισμένο video. Το Σάββατο 09/07/2016 από η ώρα 09:00 το πρωί και καθόλη τη διάρκεια της μέρας ο πολίτης έχει κρίση και λόγο. 

Καλούμε όλους, μικρούς μεγάλους, ανεξαρτήτου κομματικού χρωματισμού να συμμετάσχει στο Party του Μelios zoo Park για ένα ξεχωριστό και ευχάριστο απόγευμα όπου θα μπορέσει ο κάθε ένας από εμάς να κρίνει από κοντά το Πάρκο, αν είναι κατάλληλο και αν τα ζώα περνούν καλά.

Αρκετά έχουμε ανεκτοί τους καρεκλοκένταυρους πολιτικούς με τους παχουλούς μισθούς τους.  

Δυστυχώς εμείς δεν έχουμε την ευχέρεια για ταξιδάκια αναψυχής με τα παιδιά μας στη Disneyland ή σε εθνικά Πάρκα της Ευρώπης. Εμείς δεν παίρνουμε €5000 το μήνα μισθό και σαφώς πρέπει να περάσουμε των ελεύθερο μας χρόνο όσο πιο οικονομικά γίνεται! 

Τα πάρκα στη Κύπρο επιβάλλονται, όχι μόνο στη Λευκωσία στη Λεμεσό και Πάφο, θέλουμε πάρκα στη Λάρνακα και στην ελεύθερη Αμμόχωστο!  Είναι υποχρέωσης του κράτους να στηρίξει με κάθε μέσο τέτοιου είδους πάρκα, για να προσφέρει έστω και λίγη διασκέδαση στα παιδία μας και σε εμάς τους ίδιους που τόσο μας έχουν ταλαιπωρήσει τα τελευταία χρόνια! 

Το Σάββατο 09/07/2016 θα είμαστε όλοι εκεί με τα παιδιά μας, υπάρχει μεγάλος παιδότοπος, καφετέρια, πάρα πολλά ζώα και θα υπάρχει clown και ξεναγός, που θα εξηγεί στα παιδιά για τα ζώα, η είσοδος θα είναι δωρεάν!  

Ο κ. Περδίκης και η παρέα του μπορούν να κάνουν ανενόχλητοι την όποια διαμαρτυρία επιθυμούν, εισήγηση μας είναι εάν ο κ. Περδίκης πραγματικά θέλει να βοηθήσει τα ζώα, μπορεί να κάνει εισφορά ενός μισθού από αυτά που παίρνει κάθε μήνα ως βουλευτής και να είναι σίγουρος ότι θα επιλυθούν πάρα πολλά προβλήματα στο συγκεκριμένο Πάρκο. 

Σάββατο 09/07/2016 από τις 09:00 μέχρι τις 20:00 με δωρεάν είσοδο παίζουμε και διασκεδάζουμε στο Melios Zoo Park, να είστε όλοι εκεί! Από Κυριακή, όλοι μαζί εντοπίζουμε τα όποια προβλήματα επισημάναμε και πολύ δυναμικά πλέον θα απαιτήσουμε από τις αρμόδιες αρχές για άμεση επίλυση. 

Το Πάρκο ΔΕΝ θα επιτρέψουμε να κλείσει, ΔΕΝ θα δώσουμε καμία ευχαρίστηση σε κανένα καρεκλοκένταυρο βουλευτή, ούτε σε κομματόσκυλα με παρωπίδες κομμάτων, το Πάρκο ανήκει σε όλους εμάς, ανήκει στα παιδιά μας που δικαιούνται έστω και για λίγο να είναι χαμογελαστά!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ