Στην τελική ευθεία για τα Super Music Awards 2016

Μια ανάσα πριν τη μεγάλη βραδιά της απονομής των μουσικών βραβείων Super Music Awards 2016 και ήδη έχουν ανακοινωθεί τα περισσότερα δημοφιλή ονόματα που θα ανέβουν στη σκηνή την βραδιά εκείνη.

 


Article featured image
Article featured image

Τα μέλη του συγκροτήματος Boys and Noise, ο νικητής και οι φιναλίστ του X Factor, η Demy, o Doody, οι Minus One, οι Onirama, οι Otherview, o Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Κώστας Δόξας, ο Πάνος Κιάμος, ο Στέλιος Λεγάκης, o Κώστας Μαρτάκης, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, η Ελένη Φουρέιρα, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου είναι μερικά από τα ονόματα που περιλαμβάνονται στο εντυπωσιακό line up των βραβείων. 

H τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουλίου 2016 στην Τάφρο της Πύλης Αμμοχώστου στην Λευκωσία, με παρουσιαστή τον δημοφιλή frontman των Onirama, Θεοδωρή Μαραντίνη. 

Στην τελετή θα απονεμηθούν βραβεία σε 15 κατηγορίες στις οποίες ψήφισαν χιλιάδες ακροατές του Super FM, χρήστες του διαδικτύου, μουσικοί παραγωγοί, παρουσιαστές τηλεόρασης και δημοσιογράφοι. 

Οι επικρατέστεροι ανά κατηγορία και οι νικητές θα παρουσιαστούν το βράδυ της 12ης Ιουλίου κατά την διάρκεια της τελετής. Εισιτήρια προπωλούνται ηλεκτρονικά στο www.soldoutickets.com.cy, Παγκύπρια από τα περίπτερα So Easy, τα καταστήματα Μusical Paradise, Περίπτερο Τimeout στην Πάφο και Περίπτερο Ιn N Out στο Παραλίμνι! Αριθμός εισιτηρίων θα υπάρχουν και στην είσοδο.

Η εκδήλωση αρχίζει αυστηρά στις 20:30 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ