Στο 98% η υγρασία απόψε στα παράλια

Ασταθείς αέριες μάζες και εποχική χαμηλή πίεση, επηρεάζουν την περιοχή. Σήμερα ο καιρός μετά τη διάλυση της τοπικής πρωινής ομίχλης και της χαμηλής νέφωσης, θα καταστεί στις περισσότερες περιοχές κυρίως αίθριος.

 


Article featured image
Article featured image

Κατα τις απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά. Τα ποσοστά υγρασίας στα παράλια, θα είναι πολύ αυξημένα και θα υπάρχει δυσφορία, παρόλο που οι θερμοκρασίες θα κυμαίνονται σε κανονικά για την εποχή επίπεδα. Το βράδυ τα ποσοστά υγρασίας αναμένεται να αυξηθούν κατά πολύ, αγγίζοντας στα παράλια το 98%. 

Την εμφάνιση της θα κάνει χαμηλή νέφωση και ομίχλη, κυρίως σε παράλιες περιοχές, όπου τοπικά η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Πιθανόν να προκληθούν και προβλήματα στα αεροδρόμια λόγω μειωμένης ορατότητας. Την Παρασκευή το πρωί σε αρκετές περιοχές θα υπάρχει χαμηλή νέφωση και ομίχλη, αλλά σύντομα ο καιρός θα βελτιωθεί. 

Στα ορεινά υπάρχει μικρή πιθανότητα για μεμονωμένη βροχή τις πρώτες απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία παραμένει στα κανονικά για την εποχή επίπεδα –στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, 30 – 34 στα παράλια και 23 βαθμούς κελσίου στη χιονίστρα. 

Το Σαββατοκύριακο τα επίπεδα υγρασίας σημειώνουν σταδιακή πτώση, αλλά συνεχίζουν να είναι ιδιαίτερα ψηλά. Η θερμοκρασία σημειώνει σταδιακή άνοδο. 

 

Για συνεχή ενημέρωση μπες στο www.kitasweather.com


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ