Στο 98% η υγρασία απόψε στα παράλια

Ασταθείς αέριες μάζες και εποχική χαμηλή πίεση, επηρεάζουν την περιοχή. Σήμερα ο καιρός μετά τη διάλυση της τοπικής πρωινής ομίχλης και της χαμηλής νέφωσης, θα καταστεί στις περισσότερες περιοχές κυρίως αίθριος.

 


Κατα τις απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά. Τα ποσοστά υγρασίας στα παράλια, θα είναι πολύ αυξημένα και θα υπάρχει δυσφορία, παρόλο που οι θερμοκρασίες θα κυμαίνονται σε κανονικά για την εποχή επίπεδα. Το βράδυ τα ποσοστά υγρασίας αναμένεται να αυξηθούν κατά πολύ, αγγίζοντας στα παράλια το 98%. 

Την εμφάνιση της θα κάνει χαμηλή νέφωση και ομίχλη, κυρίως σε παράλιες περιοχές, όπου τοπικά η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Πιθανόν να προκληθούν και προβλήματα στα αεροδρόμια λόγω μειωμένης ορατότητας. Την Παρασκευή το πρωί σε αρκετές περιοχές θα υπάρχει χαμηλή νέφωση και ομίχλη, αλλά σύντομα ο καιρός θα βελτιωθεί. 

Στα ορεινά υπάρχει μικρή πιθανότητα για μεμονωμένη βροχή τις πρώτες απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία παραμένει στα κανονικά για την εποχή επίπεδα –στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, 30 – 34 στα παράλια και 23 βαθμούς κελσίου στη χιονίστρα. 

Το Σαββατοκύριακο τα επίπεδα υγρασίας σημειώνουν σταδιακή πτώση, αλλά συνεχίζουν να είναι ιδιαίτερα ψηλά. Η θερμοκρασία σημειώνει σταδιακή άνοδο. 

 

Για συνεχή ενημέρωση μπες στο www.kitasweather.com


Σχετικα

Τουρίστρια συμμετείχε με προθυμία στις έρευνες για εντοπισμό του… εαυτού της

«Ήταν θέμα χρόνου και δυστυχώς συνέβηκε…»

Στη Γεροσκήπου αντί ξενοδοχειακό συγκρότημα προτιμούν το αρχαίο μνημείο

Στην Κύπρο πληρώνουμε το ψωμί ωσάν παντεσπάνι

«Periphora»

Η Ε.Σ.Ε.Μ Λευκωσίας – Κερύνειας, ψέγει την εικόνα εγκατάλειψης κάποιων δημόσιων σχολείων