Έρχονται τοπικές βροχές και καταιγίδες

Καλό είναι αυτή τη βδομάδα να μεριμνήσουμε να κάνουμε μερικά μπάνια, καθώς από την επόμενη, πιθανότατα, θα αρχίσουμε να μπαίνουμε σε φθινοπωρινό mood...

 


Article featured image
Article featured image

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Έρικ Κίτα στο Kitasweather.com, η θερμοκρασία σημειώνει σταδιακή πτώση, άρα μετράμε αντίστροφα για… το φθινόπωρο.



Αναλυτικά το μετεωρολογικό δελτίο:

Σχετικά θερμές αέριες μάζες επηρεάζουν την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι παντού ηλιόλουστος εκτός από τα ορεινά, όπου τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι κυρίως δυτικοί έως νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 2-4 μποφόρ και το απόγευμα στα νότια παράλια μέτριοι ως ισχυροί 4-5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 32 με 36 βαθμούς στα παράλια και στους 25 βαθμούς στη χιονίστρα.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τις αυγινές ώρες πιθανό να εμφανιστεί τοπικά στα παράλια χαμηλή νέφωση.

Αύριο και την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι στις περισσότερες περιοχές ηλιόλουστος, ωστόσο στα ορεινά θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία σημειώνει πτώση κατά περίπου 1 βαθμό σε σχέση με σήμερα.

Το Σαββατοκύριακο αλλά και το πρώτο μισό της ερχόμενης εβδομάδας η περιοχή θα επηρεάζεται από ασταθείς αέριες μάζες.

Τα πρωινά ο καιρός θα είναι παντού κυρίως αίθριος, σύντομα όμως νεφώσεις που θα αναπτύσσονται στα ορεινά θα δώσουν τοπικές βροχές και καταιγίδες.

Η θερμοκρασία σημειώνει σταδιακή πτώση και στο εσωτερικό η θερμοκρασία θα κυμανθεί γύρω στους 36 βαθμούς. Τα ποσοστά της υγρασίας αυξάνονται.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ