Έκθεση με «made in Cyprus» προϊόντα

Με γνώμονα την ανάγκη υποστήριξης των Κυπριακών προϊόντων και παράλληλα των διαφόρων Κυπριακών εταιρειών και παραγωγών, το World Trade Center Cyprus, πραγματοποιεί κάθε χρόνο στη Κύπρο την έκθεση Κυπριακών Προϊόντων και Υπηρεσιών «Made in Cyprus».

 


Article featured image
Article featured image

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί φέτος για τρίτη χρονιά από τις 16, μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου, στο χώρο του «Made In Cyprus Exhibition». 

Θα λειτουργεί από τις 18.00, μέχρι τις 22.00. 

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη και η υποστήριξη των τοπικών παραγωγών, βιομηχανιών και υπηρεσιών, καθώς έχουν πληγεί αφενός από την δύσκολη οικονομική κατάσταση του νησιού τα τελευταία χρόνια και αφετέρου από τον εξωγενή ανταγωνισμό.

Είναι μια μοναδική ευκαιρία προβολής και διαφήμισης των προϊόντων και υπηρεσιών της Κύπρου και γνωριμίας με την τοπική επιχειρηματικότητα.

Στη συγκεκριμένη έκθεση παρεβρίσκονται εκπρόσωποι από τους σημαντικότερους φορείς της Κύπρου και συμμετέχουν ντόπιοι παραγωγοί και Κύπριοι επιχειρηματίες, προκειμένου να ενημερωθούν οι επισκέπτες, σχετικά με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και την κουλτούρα του τόπου μας.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Εκεί που οι πιγκουίνοι γερνούν με αξιοπρέπεια [ΒΙΝΤΕΟ]

Article featured image

Τα «dopamine sites» είναι η νέα ψηφιακή παρηγοριά της Gen Z

Article featured image

Ένα βραβευμένο τηγανητό κοτόπουλο μαγειρεύεται σε λάδι που βράζει από το 1960