«Να κλείσει το Melios Pet Park»

Το κλείσιμο του «Melios Pet Park» ζήτησε ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασίας Πολιτών Γιώργος Περδίκης.

 


Article featured image
Article featured image

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κινήματος, στη σημερινή συνάντηση με τον Υπουργό Γεωργίας Νίκο Κουγιάλη, συζητήθηκαν οι συνθήκες διαβίωσης των ζώων στο πάρκο «Melios Pet Park», αλλά και οι θέσεις του Κινήματος για όλα τα θεματικά πάρκα ζώων.

Ο Γιώργος Περδίκης συνοδευόταν από αντιπροσωπεία του Κινήματος, εξειδικευμένη στα θεματικά πάρκα ζώων και τις συνθήκες διαβίωσης των ζώων σε αυτά.

Αφού παρέδωσε το πόρισμα της εξειδικευμένης ομάδας για το «Melios Pet Park» και το επίπεδο των υποδομών για την ευημερία των ζώων, ο Πρόεδρος του Κινήματος ζήτησε να παρθούν άμεσα μέτρα.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ο κ. Περδίκης έκανε λόγο για «τραγικές συνθήκες διαβίωσης των ζώων» και ζήτησε το οριστικό κλείσιμο της συγκεκριμένης εγκατάστασης, καθώς και τη θέσπιση νομοθεσίας που να μην επιτρέπει την εισαγωγή άγριων ζώων στην Κύπρο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Μόλις εξελέγη πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων

Article featured image

Κάτι (πολύ) παράξενο συμβαίνει στους υπονόμους της Νέας Υόρκης

Article featured image

Διεθνείς διαστάσεις αποκτά η έρευνα για τη ληστεία στο Λούβρο