Έρχονται τα πρώτα «Βραβεία Νεολαίας»

Η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα και ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου παρουσιάζουν τα Βραβεία Νεολαίας 2016!

 


Article featured image
Article featured image

Τα «Βραβεία Νεολαίας» έχουν στόχο την ανάδειξη και επιβράβευση των νέων που αναπτύσσουν αξιόλογη δράση στον τομέα που ασχολούνται.

Τα «Βραβεία Νεολαίας» θα επιβραβεύουν νέους που μέσα από συγκεκριμένες δράσεις/πρωτοβουλίες/έργα/επιτεύγματα έχουν ξεχωρίσει σε διάφορους τομείς και έχουν αναδειχθεί σε θετικά πρότυπα, ενθαρρύνοντάς τους να πιστέψουν στις δυνατότητες τους και στην προσπάθεια για το καλύτερο.

Ο Συνεργατισμός και ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου στοχεύουν να καταστήσουν τα Βραβεία Νεολαίας ένα σημαντικό θεσμό, αναγνωρισμένο από την κοινωνία αλλά πρωτίστως από τη νεολαία, ο οποίος θα αποτελεί τον κατ’ εξοχήν θεσμό ανάδειξης και επιβράβευσης του έργου και των δράσεων των νέων.

Οι βραβευθέντες θα επιλέγονται μέσα από αντικειμενική και αδιάβλητη διαδικασία, ενώ η ανακοίνωση των νικητών και η απονομή των βραβείων θα γίνεται σε ειδική τελετή βράβευσης.

Η πρώτη τελετή θα γίνει στις 13 Δεκεμβρίου 2016, στο Θέατρο Ριάλτο, στη Λεμεσό. Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου 2016.

Δες εδώ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους Όρους Συμμετοχής.

 

Κεντρική φωτογραφία: Graffiti από το Κέντρο Τεχνών Κίμωνος, στην Πάφο, στο πλαίσιο των ενεργειών του «Πάφος 2017»


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ