Και τα ονόματα αυτών Άντρια και Ελένη!

Η ευαισθητοποίηση του Ανδρέα Κόμματου από την Κισσόνεργα, πρόεδρου των πρατηριούχων Πάφου, έκανε πραγματικότητα το όνειρο οικογένειας Βουλγάρων.

 


Article featured image
Article featured image

Να βαφτίσουν δηλαδή τα παιδιά τους.

Η πενιχρή οικονομική κατάσταση της οικογένειας που ζει στην Πάφο, δεν επέτρεψε στους γονείς να καταφέρουν να βαφτίσουν τα δύο κορίτσια τους.

Η βοήθεια όμως από τον Ανδρέα Κόμματου, έκανε το όνειρο τους πραγματικότητα.

Το μυστήριο τελέστηκε στην εκκλησία του Αγίου Κόνωνα στην Κισσόνεργα από τον ιερέα της Κισσόνεργας πάτερ Ανδρέα Παναγή.

Μέσα σε αισθήματα συγκίνησης, ανέφερε ο πάτερ Ανδρέας στο ΚΥΠΕ δώσαμε δύο χριστιανικά ονόματα στα δύο κοριτσάκια ηλικίας 11 και 13 ετών τα ονόματα Άντρια και της Ελένη.

Το Άντρια από το όνομα του νονού τους και το Ελένη επειδή έτσι ονομάζονταν η μητέρα του Ανδρέα Κόμματου, ανέφερε ο ιερέας.

Τα δύο κοριτσάκια προσήλθαν στην εκκλησία του Αγίου Κόνωνα με πολύ χαρά, γεγονός που συγκίνησε τους παρευρισκόμενους που παρέστησαν στο μυστήριο.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Ανδρέας Κόμματος ανέφερε πως αισθάνεται πολύ μεγάλη ικανοποίηση που έδωσε χριστιανικά ονόματα στα δύο κοριτσάκια που δεν κατάφεραν οι γονείς τους μέχρι σήμερα να τα βαφτίσουν.

«Η επιθυμία τους για να βαφτιστούν ήταν πολύ μεγάλη, και η χαρά που ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπο τους απερίγραπτη», κατέληξε.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ