«Καμίνι» η Κύπρος λέει το Kitasweather

Αυτή τη βδομάδα θα πρέπει μάλλον να τρέξεις σε παραλίες, πισίνες και οπουδήποτε αλλού έχει δροσιά, αφού ο ήλιος θα καίει πέτρες.

 


Article featured image
Article featured image

Η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι και τους 41 βαθμούς στο εσωτερικό.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Έρικ Κίτα, ο Αύγουστος που διανύουμε φαίνεται ότι θα είναι πιο θερμός μετά τον Αύγουστο του 2010, ο οποίος κατέγραψε ρεκόρ υψηλότερης θερμοκρασίας στη Λευκωσία.



Αναλυτικά το μετεωρολογικό του δελτίο:

Θερμές αέριες μάζες επηρεάζουν την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι παντού ηλιόλουστος εκτός από τα ορεινά όπου τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 2-4 μποφόρ και το απόγευμα στα νότια και στα δυτικά παράλια μέτριοι ως ισχυροί 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στους 40-41 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 33 έως 37 βαθμούς στα παράλια και στους 26 βαθμούς στη χιονίστρα. Τα επίπεδα υγρασίας στα παράλια θα είναι ψηλά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι αίθριος με αυξημένα ποσοστά υγρασίας.

Αύριο και την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι παρόμοιος με σήμερα.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο νεφώσεις που θα αναπτύσσονται στα ορεινά τις απογευματινές ώρες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή. Η θερμοκρασία σημειώνει μικρή πτώση.

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος. Η θερμοκρασία δεν σημειώνει αξιόλογη μεταβολή.

Ο Αύγουστος που διανύουμε φαίνεται ότι θα είναι πιο θερμός από τον Αύγουστο του 2010 (μέση μέγιστη θερμοκρασία του 2010 για Λευκωσία είναι 39.3 βαθμούς), όπου την ίδια χρονιά, 1η Αυγούστου, καταγράφηκε ρεκόρ υψηλότερης θερμοκρασίας στη Λευκωσία με 45,6 βαθμούς.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ