Εξωτική η ατμόσφαιρα στο Levels Beach Bar

Ήρθε για να μείνει και να δώσει μια τροπική αίσθηση στην παραλία του Μακρόνησου, προσφέροντας μια επιλογή χαλάρωσης με θέα το γαλάζιο μιας από τις πιο ωραίες παραλίες του νησιού…

 


Article featured image
Article featured image

Ένα all day μπαράκι στην Αγία Νάπα για χαλάρωση, δίπλα στη θάλασσα… που συνδυάζει την καλαίσθητη διακόσμηση και με χαλαρή μουσική, απολαυστικά κοκτέιλ και εύγευστο φαγητό…

Με σήμα κατατεθέν τα εξωτικά gazebo, το Levels Beach Bar έχει ήδη αναδειχθεί ως το νέο hot-spot της Αγίας Νάπας για το φετινό καλοκαίρι!

Και φυσικά, οι απολαυστικές στιγμές δίπλα στο κύμα, δεν περιορίζονται στο φως της ημέρας, αφού είτε αναζητάτε μια επιλογή για μια ρομαντική βραδιά υπό το φως των αστεριών, είτε απλά ένα χαλαρό μέρος για ποτό και ναργιλέ με την παρέα, το Levels προσφέρεται για τον σκοπό.

Το Levels Beach Bar αποτελεί κομμάτι του Ξενοδοχείου Αστεριάς και βρίσκεται στο παραλιακό μέτωπο του ξενοδοχείου.

Ο χώρος, με τη ξύλινη επένδυσή του, δένει αρμονικά με το χρυσό της αμμουδιάς της παραλίας του Μακρόνησου και τη φυσική πέτρα που διακοσμεί τον χώρο, ενώ τα πανιά που ντύνουν και προσφέρουν σκιά στο χώρο, το κάνουν να μοιάζει με κατάστρωμα. Αυτό όμως που προσδίδει στο χώρο μια αίσθηση τροπικής ακτής και σε μεταφέρει νοερά σε παραλία εξωτικού νησιού είναι τα gazebo που βρίσκονται ακριβώς μπροστά από το μπαρ.

Στο Levels Beach Bar μπορείτε να πάτε από τις 09:00 το πρωί (μέχρι και τα μεσάνυχτα) για ένα καφεδάκι, για ένα cocktail, ή απλά μια παγωμένη μπύρα. Το μενού που επιμελείται ο σεφ του ξενοδοχείου κ. Δημήτρης Αλεξάνδρου, συμπληρώνουν οι φρέσκες σαλάτες, τα ζουμερά burger, αλλά και οι μακαρονάδες.

Ανάλογη είναι η διάθεση και μετά τη δύση του ηλίου, προσφέροντας την ιδανική επιλογή για μια χαλαρή βραδιά, με υπέροχα κοκτέιλ και ναργιλέδες, σε ένα σκηνικό με χαμηλό φωτισμό και χαλαρή μουσική.

 



 

Για προκράτηση ενός από τα gazebo, επικοινωνήστε με το bar στο 23201016. Δοκιμάστε επίσης το signature cocktail του Levels, Jazz-In που έχει ως βάση την βότκα και είναι ένας απολαυστικός και δροσιστικός συνδυασμός από πουρέδες τροπικών φρούτων στον οποίο δίνει μια ξεχωριστή αίσθηση η το λάιμ και ο βασιλικός. Ή ένα από τα παγωμένα blended cocktails του bar, όπως το Mango Daiquiri ή η Frozen Colada με άρωμα φράουλας ή ανανά.

Από το μενού, ωραία επιλογή είναι η σαλάτα με σολωμό, ασιατική μαρινάδα και σουσάμι. Μπορείτε επίσης να γευτείτε ένα από τα σπιτικά μπέργκερ ή τις επιλογές από την σχάρα που φτιάχνονται με τα πιο φρέσκα υλικά στην κουζίνα του Ξενοδοχείου. Εξαιρετική επιλογή είναι επίσης  η κρέπα με σπανάκι και φέτα η οποία συνδυάζεται εξαιρετικά με ντομάτα και μυρωδικά.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις 23 201016.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ