Η ΙΚΕΑ επίπλωσε το νέο κτίριο του ΣΠΑΒΟ

Η ΙΚΕΑ επίπλωσε και διακόσμησε το νέο κτίριο του Συνδέσμου για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια (ΣΠΑΒΟ).

 


Article featured image
Article featured image

Η εταιρεία ανταποκρίθηκε με προθυμία στις ανάγκες του ΣΠΑΒΟ, αναλαμβάνοντας την επίπλωση και διακόσμηση του νέου χώρου φιλοξενίας θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας και συμβουλευτικού κέντρου (ΣΠΑΒΟ), που στεγάζεται στη Λεωφόρο Κυρηνείας στην Αγλαντζιά.

Η ΙΚΕΑ ανέλαβε τον εξοπλισμό και τη διακόσμηση του νέου τριώροφου κτιρίου, παρέχοντας λύσεις επίπλωσης για όλους τους χώρους.

Η ομάδα διακόσμησης της ΙΚΕΑ, αλλά και ομάδα συναδέλφων εθελοντών από την ΙΚΕΑ, δούλεψε για τη διαμόρφωση όλων των δωματίων που θα χρησιμοποιούνται από τα άτομα που θα φιλοξενούνται στο νέο κτίριο. Επιπλέον, διαμορφώθηκαν και αίθουσες γραφείων και συνεδριάσεων που θα χρησιμοποιούνται από το προσωπικό του ΣΠΑΒΟ.

Οι συνεργαζόμενες εταιρίες μεταφορών και συναρμολόγησης της ΙΚΕΑ, LCC Logistics και CATY Ltd αντίστοιχα, συνέβαλαν στο έργο, παρέχοντας τις υπηρεσίες τους δωρεάν. Σκοπός ήταν να δημιουργηθεί ένας λειτουργικός και καλαίσθητος χώρος, καθώς και ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον για τη στήριξη των οικογενειών που θα φιλοξενούνται.

Η ΙΚΕΑ συμμετείχε με χαρά σε αυτό το έργο, συμβάλλοντας έτσι  στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας και διασφαλίζοντας, παράλληλα, το δικαίωμά τους στην ελευθερία και στην προσωπική ανάπτυξη.

 



Ο ΣΠΑΒΟ είναι ένας μη κερδοσκοπικός, μη κυβερνητικός οργανισμός, που ιδρύθηκε πριν από 26 χρόνια, με σκοπό την παροχή υπηρεσιών πρόληψης της βίας, στήριξης και προστασίας του ατόμου, ώστε, μέσω της προσωπικής ανάπτυξης και της βελτίωσης των διαπροσωπικών σχέσεων, να βοηθήσει στην οικοδόμηση μιας πιο ανθρώπινης κοινωνίας. Αυτό επιτυγχάνεται με την παροχή προγραμμάτων θεραπείας, στήριξης, προστασίας, ενημέρωσης και εκπαίδευσης από κατάλληλα καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό, με την αρμονική συνεργασία εθελοντών και την αρωγή ιδιωτικών και κρατικών φορέων.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ