Οι Instagrammers της Κύπρου παίρνουν τα βουνά

Αν έχεις κόλλημα να ανεβάζεις φωτογραφίες στο Instagram και όπου βρεθείς να ψάχνεις αυτό το κάτι διαφορετικό που θα προσελκύσει τα περισσότερα follow και like στον λογαριασμό σου, τότε αυτή η εκδήλωση είναι για σένα.

 


Article featured image
Article featured image

Στα πλαίσια της παγκόσμιας εβδομάδας Instagram, η IG_Cyprus, οργανώνει μια συνάντηση για όλους τους Instagrammers του νησιού, όπου θα πάρουν τα βουνά για φωτογραφίες και εμπειρίες. 

Το θέμα του παγκόσμιου Instameet Weekend είναι το #φαγητό και δεν υπάρχει τίποτα πιο χαρακτηριστικό και #κυπριακό από τον σιουσιούκο, τον παλουζέ και την κουμανταρία. 

Με τον Σεπτέμβρη να θεωρείται ο μήνας του κρασιού, με όλα τα κρασοχώρια να φτιάχνουν σχετικές λιχουδιές, η ομάδα του IG_Cyprus ξεκινά από τα αμπέλια στο Μονάγρι, με τους οικοδεσπότες να φτιάχνουν σιουσούκο και να κερνάνε παλουζέ και ντόπια κουμανταρία. 

Ακολούθως το ταξίδι θα οδηγήσει στην Τριμίκλινη και στην υπαίθρια αγορά του νησιού, όπου οι παραγωγοί της περιοχής πουλάνε τα προϊόντα τους. Το ταξίδι θα καταλήξει στον Μέσα Ποταμό και συγκεκριμένα στον εκδρομικό χώρο Αγρολαχανιά, για γεύμα δίπλα από τα τρεχούμενα νερά του καταρράκτη, ανάμεσα στο δάσος του Σαϊττά. 

Η εξόρμηση θα γίνει στο Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου. Ώρα έναρξης 9:30 από το χωριό Μονάγρι.  


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ