Φίδια «βόλταραν» σε σπίτια στη Δευτερά και τη Μέσα Γειτονιά [εικόνες]

Είναι αλήθεια πως, όσο πιο πολλές φωτογραφίες φιδιών βλέπουμε από τα posts του ιδιοκτήτη του Ερπετολογικού Κέντρου Κύπρου, Γιάννη Αγγελή, στο facebook και όσο πιο πολύ ενημερωνόμαστε από τον ίδιο για τη... μη επικινδυνότητά τους, τόσο απομακρύνονται και οι όποιες φοβίες για τα κυπριακά φίδια.

 


Article featured image
Article featured image

Την άποψη αυτή ενστερνίζεται μάλιστα πολύς κόσμος, ένα συμπέρασμα που βγαίνει αβίαστα παρακολουθώντας τα comments που του αφήνουν οι διαδικτυακοί του φίλοι κάτω από τα σχετικά posts.

Αυτή τη φορά, ο Γιάννης μάς ενημερώνει για δύο (άκακα όπως τα χαρακτηρίζει) φίδια που βρήκε μέσα σε λίγες ώρες, σε δύο διαφορετικά περιστατικά, σε σπίτια στις επαρχίες Λευκωσίας και Λεμεσού.

Το πρώτο το βρήκε στη Μέσα Γειτονιά και είναι ένα coin snake ή αλλιώς δρόπης (πατσάλα), όπου σε αναζήτηση τροφής μπήκε σε κλουβί με πουλιά για να φάει.

 



Το άλλο είναι ένα νεαρό μαυρόφιδο που είχε μπει σε πλυντήριο ρούχων, μετά από «καταδίωξη» του ιδιοκτήτη της οικίας, στο χωριό Δευτερά.

 



 

Αν ο κόσμος των φιδιών σε εξιτάρει ή αν απλά θες να ενημερωθείς περισσότερο σχετικά για να «καταπολεμήσεις» την όποια φοβία σου, δεν έχεις παρά να βρεθείς στις εκπαιδευτικές παραστάσεις του, στις 2/10, όπου θα γίνει ενημέρωση από τον ίδιο σε θέματα κυπριακών και ξένων ερπετών.

 

 

Περισσότερες πληροφορίες στη Σελίδα Υiannis Αngeli


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ