Μια λεμονάδα με χρώμα ροζ από την ΕΨΑ

Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά το νέο αναψυκτικό της ΕΨΑ ήρθε με ροζ χρώμα και φρουτένια γεύση για να δροσίσει τις μέρες μας.

 


Article featured image
Article featured image

Η καινούργια Pink Lemonade, είναι δροσιστική, trendy και με εξαιρετική γεύση, καθώς επιφυλάσσει μια ισορροπημένη ανάμειξη από λεμόνι και Pink Grapefruit. 

Ιδανικό για οποιαδήποτε στιγμή της μέρας αλλά και ως συστατικό σε αλκοολούχα και μη-αλκοολούχα κοκτέιλ για early drink, απογευματινά απεριτίφ, ή βραδινές απολαύσεις, το νέο απόλυτο συνοδευτικό των λευκών ποτών (βότκα, τζιν, κλπ), ήρθε για να χαρίσει παντού το εξωτικό χρώμα και τη μοναδική φρέσκια γεύση του!  Διαθέσιμο στο κλασσικό γυάλινο μπουκάλι αλλά και σε τενεκεδάκι! 

Η Pink Lemonade, έρχεται να συμπληρώσει την υφιστάμενη γκάμα αναψυκτικών και κρύων τσαγιών ΕΨΑ που περιλαμβάνει την περίφημη λεμονάδα, τη δροσιστική πορτοκαλάδα, το ελληνικό άσπρο αναψυκτικό (γκαζόζα), τη γλυκύτατη βυσσινάδα, τη μοναδική σειρά Light αναψυκτικών με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια (πορτοκαλάδα, λεμονάδα, cola) καθώς και τα κρύα τσάγια με γλυκαντικό από το φυτό στέβια (πράσινο τσάι, ρόδι, βύσσινο και κόκκινο τσάι, κράνμπερι, αρώνια, γκότζι-μπέρι). 

Για να μάθεις περισσότερα για το νέο αναψυκτικό της ΕΨΑ, μπες στο pink.lemonade.gr και στη σελίδα ΕΨΑ στο Facebook.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ