Έκαψαν το αυτοκίνητο Κύπριας αστυνομικής συντάκτριας

Γύρω στις 2.25 τα ξημερώματα σήμερα Δευτέρα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ξέσπασε πυρκαγιά σε αυτοκίνητο στην επαρχία Λευκωσίας, του οποίου υπεύθυνη οδηγός είναι η 28χρονη αστυνομική συντάκτρια του  ΡΕΠΟΡΤΕΡ Online, Ντίνα Κλεάνθους.

 


Στη σκηνή μετέβηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία διενήργησαν εξετάσεις και κατέσβησαν την πυρκαγιά.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας, από την πυρκαγιά το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ από προκαταρκτικές εξετάσεις στη σκηνή φαίνεται ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λακατάμειας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Σημερινό δημοσίευμα του ΡΕΠΟΡΤΕΡ αναφέρει πως, σε κατάθεσή της στην αστυνομία, η Ντίνα Κλεάνθους απέκλεισε το ενδεχόμενο τα κίνητρα της εγκληματικής ενέργειας να είναι προσωπικά, αναφέροντας πως είναι πολύ πιο πιθανό να σχετίζονται με την επαγγελματική της δραστηριότητα.

Σημειώνεται πως κάμερα ασφαλείας παρακείμενου υποστατικού, κατέγραψε  πρόσωπο να περιλούζει με βενζίνη το αυτοκίνητο και να απομακρύνεται. Μάλιστα, όπως φαίνεται στην κάμερα, η φωτιά επεκτάθηκε και στα ρούχα του.

 

Φωτογραφία: ΡΕΠΟΡΤΕΡ Online


Σχετικα

Ξόδεψε 30.000 λίρες στα δικαστήρια, για να γλυτώσει πρόστιμο αξίας 100 λιρών

Καθηγήτρια απολύθηκε λόγω ενός αμφιλεγόμενου νόμου

6 φορές που ο Πρίγκιπας Harry, δεν ήταν και τόσο πρίγκιπας

Το νέο trend του χειμώνα είναι ό,τι πιο άσχημο έχουμε δει τελευταία

Σε άλλα νέα το Υπ. Οικονομικών ψάχνει να αγοράσει κτίρια για να στεγάσει άλλα υπουργεία και υπηρεσίες

Στην Αμερική, πριν μερικές ημέρες, γεννήθηκε ένα «ιστορικό» μωρό