Άλλαξε εικόνα ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ελαιών

Ολοκληρώθηκαν τα βελτιωτικά έργα τα οποία κόστισαν 100 χιλιάδες ευρώ και μεταμόρφωσαν την εικόνα του κλαμπ.

 


Article featured image
Article featured image

Ολοκληρώθηκαν μετά από εργασίες δύο μηνών τα βελτιωτικά έργα που ξεκίνησαν τον Ιούνιο και τα οποία έχουν «μεταμορφώσει» την εικόνα του Ομίλου Αντισφαίρισης Ελαιών.

Με το κλείσιμο της ακαδημίας της Ελαιών για τις καλοκαιρινές διακοπές, μπήκαν οι μπουλντόζες στο χώρο και ξεκίνησαν τα βελτιωτικά έργα, τα οποία διήρκησαν δύο μήνες. Αυτά περιλάμβαναν τη βελτίωση των χωμάτινων γηπέδων, την επιδιόρθωση των γηπέδων με σκληρή επιφάνεια, την τοποθέτηση γηπέδων με συνθετικό γρασίδι εκεί όπου βρίσκονταν κάποια χωμάτινα, την εγκατάσταση νέων πυλώνων φωτισμού των 500 lux (που επιτρέπουν πλέον και νυχτερινά ματς) και την αναβάθμιση των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.

Το πρότζεκτ κόστισε 100 χιλιάδες ευρώ και αποτελεί ιδιωτική επένδυση του Ομίλου με έδρα την Έγκωμη, το οποίο κλείνει φέτος 40 χρόνια δράσης και γιορτάζει έτσι με τον καλύτερο τρόπο την έλευση στη νέα εποχή. Σημαντική για τη λειτουργία της Ελαιών αποτελεί η στήριξη από τους χορηγούς, τον ΑΓΡΟ, τη Megabet και τη Netsmart.

 



Ο πρόεδρος του Ο.Α. Ελαιών, κ. Φοίβος Ζαχαριάδης, σχολίασε την ολοκλήρωση των έργων βελτίωσης του Ομίλου: «Προχωρήσαμε σε αυτή τη μεγάλη επένδυση, με βασικό σκοπό να προσφέρουμε στα εκατοντάδες παιδιά και μέλη μας τις καλύτερες τενιστικές συνθήκες. Είναι με μεγάλη συγκίνηση που βλέπουμε εδώ και μερικές μέρες τη νέα εμφάνιση του Ομίλου μας και πραγματικά ανυπομονούμε να γεμίσει ο χώρος με αθλητές και να δούμε τα νέα γήπεδα σε δράση».

Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα γήπεδα καθώς και φωτογραφίες, αλλά και πληροφορίες για τις εγγραφές στην ακαδημία, υπάρχουν στη σελίδα του Ομίλου στο Facebook (EleonTennisClub).

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ