Η H&M φοράει KENZO και στην Κύπρο

Το τελευταίο διάστημα το διεθνές brand μας έχει συνηθίσει σε δυνατές συνεργασίες με μεγάλα και αναγνωρισμένα ονόματα στο χώρο της μόδας.


Article featured image
Article featured image

Σε αυτό το μονοπάτι βαδίζει και η τελευταία συνεργασία της εταιρείας με το γνωστό brand KENZO.

Με την υπογραφή του θρυλικού image maker προσωπικοτήτων από το χώρο της μόδας και της μουσικής Jean-Paul Goude, στις οποίες εμφανίζονται ο Chance The Rapper, η Iman και η ράπερ Suboi.

Στην καμπάνια πρωταγωνιστούν επτά παγκοσμίως διάσημες προσωπικότητες από τη μόδα, τη μουσική, τις τέχνες και τον ακτιβισμό, με τους Chance, Iman και Suboi να αποκαλύπτουν τα πρώτα κομμάτια της συνεργασίας KENZO x H&M ως πρεσβευτές της καμπάνιας.

 



Για τη συγκεκριμένη καμπάνια, ο Goude χρησιμοποίησε το χαρακτηριστικό του στυλ χειροποίητου κολάζ, κόβοντας και μοντάροντας ξανά τις εικόνες, για να εκφράσει την υπερβολή και το χαρακτήρα της συλλογής.

Η πλήρης καμπάνια KENZO x H&M θα κάνει το ντεμπούτο της στις 17 Οκτωβρίου με όλο το πρωταγωνιστικό καστ της καμπάνιας, το οποίο συμπληρώνουν η Rosario Dawson, ο Ryuichi Sakamoto, η Chloë Sevigny και ο Xiuhtezcatl Martinez.

Η συλλογή KENZO x H&M θα είναι διαθέσιμη σε πάνω από 250 καταστήματα της H&M ανά τον κόσμο, καθώς και στο ηλεκτρονικό της κατάστημα, από τις 3 Νοεμβρίου 2016.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ