Αυτό το Σαββατοκύριακο κάνουμε τις τελευταίες μας καλοκαιρινές βουτιές

Ένα καλοκαιρινό διήμερο μας επιφυλάσσει το ξεκίνημα του Οκτώβρη, σύμφωνα με τον Έρικ Κίτα, με ηλιοφάνεια και ασθενείς ανέμους ενώ η θερμοκρασία θα είναι 2-4 βαθμούς πάνω από την κανονική για την εποχή.

 


Article featured image
Article featured image

Ψηλές πιέσεις και ξηρό βόρειο ρεύμα αέρα επηρεάζουν την περιοχή. Σήμερα ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος. Οι άνεμοι θα είναι αρχικά βόρειοι ασθενής 2-3 bft και το απόγευμα θαλάσσιοι ασθενής μέχρι μέτριοι 2-4 bft.

Η θερμοκρασία στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, 28 έως 31 στα παράλια και 19 στην χιονίστρα.

Παρόμοιος καιρός με σήμερα συνεχίζει μέχρι την Δευτερά. Η μέγιστη θερμοκρασία σημειώνει μικρή περαιτέρω άνοδο, ενώ η ελάχιστη θερμοκρασία δεν σημειώνει αξιόλογη μεταβολή.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος αλλά το απόγευμα θα παρατηρηθούν αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά. Η θερμοκρασία σημειώνει μικρή πτώση.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη αναμένεται περαιτέρω αισθητή πτώση τις θερμοκρασίας με πιθανότητα για τοπικές βροχές.

 

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με βροχές και καταιγίδες

Article featured image

Μαθηματικός αμφισβητεί τον μύθο γύρω από τις οπτικές ψευδαισθήσεις του Παρθενώνα

Article featured image

«Πιστεύω ειλικρινά ότι η τεχνολογία αυτή έχει τη δυνατότητα να μας σκοτώσει όλους»