Όλα τα σχήματα της Αθήνας

Θέλεις μπουζούκια; Πάμε!

 


Article featured image
Article featured image

Αγαπημένη φθινοπωρινή-χειμερινή συνήθεια των Κυπρίων, τα ολιγοήμερα ταξίδια (κυρίως) στην Αθήνα που συνδυάζουν ψώνια, βόλτες στην ελληνική πρωτεύουσα και φυσικά, εξόδους διασκέδασης σε μεγάλες πίστες ή σε clubs.

Σε ότι αφορά στη σεζόν 2016-2017, αρκετές είναι οι συνεργασίες που κάνουν για πρώτη φορά την εμφάνισή τους, αλλά ακόμα περισσότερες είναι και εκείνες που πήραν το πράσινο φως να συνεχίσουν για ακόμα μια σεζόν.

Τσέκαρε παρακάτω όλα όσα θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις και φέτος.

 

 

LIVE STAGES

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ: STAN

Ύστερα από χρόνια πορείας και επιτυχίας στο ελληνικό τραγούδι, η μεγάλη στιγμή για τον Stan έφτασε, μιας και για πρώτη φορά αναλαμβάνει την ηγεσία προγράμματος, στο stage της Αυτοκίνησης.

ACRO: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ

Ακόμα μια επιτυχημένη σεζόν έρχονται να μετρήσουν Γιώργος Σαμπάνης και Acro.

4711: ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΧΟΙΝΑΣ

Ο Διονύσης Σχοινάς βρέθηκε από την πρώτη κιόλας στιγμή στο stage του 4711, πριν πέντε χρόνια, και προκάλεσε τον απόλυτο πανικό.

BOX ATHENS: ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Τον περασμένο χειμώνα, οι Μέλισσες εγκαινίασαν τη σκηνή του Box Athens, συνεργαζόμενοι με τους Playmen. Φέτος, ετοιμάζονται να συνεχίσουν τη συνεργασία τους με το νέο στέκι της πόλης.

CABARET ROMEO: ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ – ΝΙΝΟ

Έλλη Κοκκίνου και Νίνο ετοιμάζονται να φέρουν τα πάνω κάτω στη διασκέδαση από τη σκηνή του Cabaret Romeo και πάλι. Η αρχή έγινε και κάθε Παρασκευή και Σάββατο αναδεικνύουν το στέκι σε έναν από τους πιο hot προορισμούς διασκέδασης.

HOTEL ΕΡΜΟΥ: ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ

Η περσινή σεζόν βρήκε την Άννα Βίσση να εγκαινιάζει τη σκηνή του νέου αυτού μαγαζιού στην πόλη. Η επιτυχία ήταν μεγάλη και ετοιμάζεται να επαναληφθεί και φέτος.

ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ – ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ

Σε καινούριο χώρο θα δούμε φέτος τον Ηλία Βρεττό. Η συμφωνία έχει ήδη κλείσει και αυτό που περιμένουμε είναι και η επίσημη ανακοίνωση της λειτουργίας του.

CAMORRA LIVE – ONIRAMA

Για ακόμα μια σεζόν Onirama και Camorra συνεχίζουν τη συνεργασία τους. Η επιτυχία των προηγούμενων σεζόν, δεν θα μπορούσε να μην τους δώσει το πράσινο φως.

ΑPOTHEKE STAGE

Με αγωνία αναμένουμε να δούμε την επόμενη συνεργασία του Apotheke. Πέρσι, το μαγαζί έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην πόλη και κέρδισε τις εντυπώσεις φέρνοντας Ηλία Βρεττό αλλά και Καίτη Γαρμπή στη σκηνή του.

CABARET

Τον Λάμπη Λιβιεράτο απολαύσαμε τελευταία φορά στο Cabaret. Τι μας περιμένει φέτος στο αγαπημένο στέκι; Περιμένουμε να μάθουμε πολύ σύντομα.

 

ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΙΣΤΕΣ

TEATRO: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ – ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ

Η απόλυτη συνεργασία του χειμώνα έρχεται πολύ σύντομα στο Teatro. Το κέντρο ύστερα από μήνες απουσίας, επιστρέφει και μας χαρίζει μια μουσική συνάντηση που θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

FANTASIA: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ – ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ – ΠΕΤΡΟΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ

Η συνεργασία Αργυρού, Φουρέιρα και Fantasia συνεχίζεται ακάθεκτη, μιας και το καλοκαίρι οι τρεις του αναδείχθηκαν οι μεγάλοι νικητές στο στίβο της διασκέδασης.

ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ: ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ – ΠΑΟΛΑ

Σάκης Ρουβάς και Πάολα θα δώσουν μέσα στο Νοέμβριο το πρώτο τους ραντεβού στην καριέρα τους και έκτοτε, κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα μας χαρίζουν ένα εκπληκτικό πρόγραμμα από την πίστα του Κέντρο Αθηνών.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ – ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ

Από την ώρα που ο Γιάννης Πλούταρχος επέστρεψε στο Ποσειδώνιο έχουν έρθει τα πάνω κάτω στην αθηναϊκή διασκέδαση. Φέτος θα τον δούμε και πάλι εκεί, έχοντας ως παρτενέρ του την Πέγκυ Ζήνα.

ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ: ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ

Ένα νέο νυχτερινό κέντρο έρχεται να αφήσει το στίγμα του στη νυχτερινή διασκέδαση και την πίστα του αναμένεται να εγκαινιάσει ο Νίκος Βέρτης. Πολύ σύντομα, περιμένουμε και περισσότερες λεπτομέρειες όπως το όνομα και την έναρξη λειτουργίας του.

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ

Την περσινή σεζόν είδαμε στην πίστα του δημοφιλούς κέντρου τον ένα και μοναδικό, Γιάννη Πάριο. Μαζί με τη Μελίνα Ασλανίδου και τους Stavento μας χάρισαν ένα μοναδικό χειμώνα. Φέτος, ποιος θα αναλάβει τη σκυτάλη; Σύντομα θα μάθουμε.

CLUB 22: ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ – ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ

Δύο μεγάλα ονόματα της διασκέδασης ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να απογειώσουν το κέφι στα ύψη. Κιάμος Κουρκούλης θα γίνουν αναμφίβολα το πιο καυτό δίδυμο της διασκέδασης για φέτος και το Club 22 θα κρατήσει για ακόμα μια φορά τα πρωτεία στη διασκέδαση.

ΕΝΑΣΤΡΟΝ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ – ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ

Ακόμα μια χρονιά θα απολαύσουμε στην πίστα του κέντρου τον μοναδικό, Γιώργο Μαζωνάκη. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έρχεται να φέρει και πάλι τα πάνω κάτω στη διασκέδαση, έχοντας στο πλευρό του για πρώτη φορά την Έλενα Παπαρίζου.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ: ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΑΛΗ – ΓΛΥΚΕΡΙΑ- ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ

Πέντε τεράστια ονόματα του ελληνικού ρεπερτορίου, πέντε μοναδικές φωνές και εξαιρετικοί καλλιτέχνες δίνουν το δικό τους ραντεβού στη σκηνή του Διογένη. Πάντα πιστό στην ποιότητα το κέντρο, μας αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πως δεν αλλάζει πορεία στις επιλογές του.

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ: ΜΑΚΗΣ ΔΗΜΑΚΗΣ

Ο Μάκης Δημάκης έρχεται για πρώτη σεζόν στην Αθήνα και αυτό θα συμβεί με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, μιας και θα αναλάβει το τιμόνι του προγράμματος στον Βοτανικό.

ΦΩΤΑΕΡΙΟ: ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ – ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ

Οι δύο καλλιτέχνες για πρώτη φορά σε μια συνεργασία που θα φέρει τα πάνω κάτω στην διασκέδαση της πόλης.

VOX

Με αγωνία αναμένουμε την επόμενη ανακοίνωση του κέντρου για τη φετινή συνεργασία του με κάποιον μεγάλο καλλιτέχνη. Ποιος θα αναλάβει άραγε τη σκυτάλη το χειμώνα αυτόν;

ΘΕΑ: ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ – ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΛΛΗ

Νίκος Οικονομόπουλος και Στέλλα Καλλή θα μας κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά το φθινόπωρο αυτό από την πίστα του κέντρου.

 

ΠΙΣΤΕΣ

CARAMELA: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ – ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΥΑΝΟΣ – ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΛΕΤΣΑ – KNOCK OUT

Ο αγαπημένος τραγουδιστής επιστρέφει στην πίστα του Caramela, έχοντας στο πλευρό του το σταθερό επιτελείο του. Νέα στην ομάδα, η Χριστίνα Κολέτσα.

FRANGELICO: ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΙΑΣ – ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΑΚΗΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ

Την επιτυχία του καλοκαιριού συνεχίζουν ακάθεκτοι, Γιώργος Γιαννιάς και Λένα Παπαδοπούλου. Η συνύπαρξή τους στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο.

PREMIERA LIVE: ΜΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΣΣΙΟΣ – ΦΑΝΗ ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ

Για ακόμα μια σεζόν ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος θα είναι κοντά μας από την Αθήνα. Kλασική η πίστα που θα τον φιλοξενεί, εκείνη του Premiera Live.

ΚΟΜΒΟΣ LIVE: ΘΕΜΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ – ΑΛΕΚΟΣ ΖΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Δύο μεγάλα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού συναντιούνται σε μια πίστα που είναι πλέον συνώνυμο της διασκέδασης στην πόλη.

NORTH LIVE STAGE: ΧΑΡΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ – ΧΡΥΣΠΑ

Χάρης Κωστόπουλος και North Live Stage συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό την πορεία επιτυχία για ακόμα ένα χειμώνα. Φέτος, στο πλευρό του καλλιτέχνη θα είναι η Χρύσπα.

VIP ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ: ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ – ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΙΝΤΑΤΟΣ- ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΛΑΤΖΗ- ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΑΚΑ- ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ- ΕΛΙΝΑ ΝΙΑΡΟΥ

Ο αγαπημένος όλων Τριαντάφυλλος ετοιμάζεται να μετρήσει ακόμα μια σεζόν επιτυχίας στην πόλη της Αθήνας. Αυτή τη φορά θα τον απολαύσουμε από το VIP Σκυλάδικο.

ΣΥΓΓΡΟΥ LIVE: ΧΑΡΗΣ ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ - ΣΤΑΘΗΣ ΞΕΝΟΣ

Για ακόμα μια χρονιά ο Χάρης Ακριτίδης θα είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της διασκέδασης. Σύντομα θα τον απολαύσουμε από το γνωστό και αγαπημένο μπουζουξίδικο της πόλης.

 

 

Πηγές: AthensVoice / kratisinow.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ