Πάμε Φεστιβάλ;

Ο παλμός των νέων της Κύπρου θα κτυπήσει ξανά το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας!

 


Article featured image
Article featured image

Ένα Φεστιβάλ το οποίο θα αναδείξει τα πολύπλευρα ενδιαφέροντα αλλά και δράσεις των νέων. Μια ευκαιρία καλλιτεχνικής, δημιουργικής αλλά και κοινωνικής έκφρασης της νεολαίας της Κύπρου.

Παράλληλα, θα είναι και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους νέους να ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις για θέματα που τους αφορούν άμεσα, να συναντηθούν με υπεύθυνους λήψης αποφάσεων για θέματα που αφορούν την νεολαία, να γνωρίσουν και να συνομιλήσουν με οργανώσεις που ασχολούνται με θέματα νεολαίας και φυσικά να διασκεδάσουν με μουσική και αρκετές δραστηριότητες.

Στο πλαίσιο λοιπόν του Φεστιβάλ Νέων 2016, διοργανώνεται για ακόμη μια φορά το Youth & NGO Fair, το οποίο συντονίζουν το Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου και το Κέντρο Στήριξης Μη Κυβερνητικών Οργανισμών. Σκοπός του Youth & NGO Fair, στο οποίο θα συμμετάσχουν 50 οργανώσεις, είναι να αναδείξει το έργο και τη δράση οργανώσεων νεολαίας και οργανισμών της Κοινωνίας των Πολιτών και να προβάλει προγράμματα και δράσεις που αφορούν τους νέους και που συμβάλλουν στο πολιτιστικό και κοινωνικό πλαίσιο του τόπου.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με εκπροσώπους των οργανισμών, να πάρουν ενημερωτικό υλικό, να συμμετέχουν σε ενδιαφέρουσες δραστηριότητες αλλά και να μάθουν περισσότερα σχετικά με ευκαιρίες για εθελοντισμό και διάφορα προγράμματα στα οποία μπορούν να εμπλακούν ενεργά. Οι 50 οργανώσεις δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς όπως το περιβάλλον, τα ανθρώπινα δικαιώματα, ο πολιτισμός, υγεία και ευημερία.

Αν για παράδειγμα θέλετε να μάθετε περισσότερα για την προστασία των πουλιών και της φύσης ή για τοπικά τρόφιμα, να ενημερωθείτε για πρόληψη διαφόρων παθήσεων ή να ανταλλάξετε απόψεις μαζί μας για θέματα φύλου και διακρίσεων, ή ακόμη να γίνετε εθελοντής δότης μυελού των οστών, δεν έχετε παρά να έρθετε το Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας.

 



Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Ώρα έναρξης: 17.00

Είσοδος ελεύθερη

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ