Σε ελληνικό πανεπιστήμιο θα κάνουν ημερίδα για τα οφέλη της προσευχής

Και όλο αυτό δεν θα ήταν περίεργο, αν γινόταν στη θεολογική σχολή.


Article featured image
Article featured image

Αντ’ αυτού η συγκεκριμένη «επιστημονική» ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στη Σπάρτη, στη σχολή Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής, στο πλαίσιο του εργαστηρίου Οργάνωσης και Διοίκησης Υπηρεσιών & Ποιότητας Ζωής και αφορά τα οφέλη της προσευχής σε επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Συγκεκριμένα η θεματική της ημερίδας θα είναι «Η Νοερά Προσευχή ως οδηγός ανάπτυξης και ενδυνάμωσης στις σύγχρονες επιχειρήσεις και οργανισμούς» και έχει ως σκοπό να ενημερώσει στελέχη και υπαλλήλους, ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, πώς η νοερή προσευχή ως εργαλείο, μπορεί να αποτελέσει όργανο αύξησης της παραγωγικότητας και της κερδοφορίας των επιχειρήσεων.

Η ημερίδα είναι μια συνεργασία του Πανεπιστημίου στη Σπάρτη με την Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασιάς.

 



 

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του πανεπιστήμιου Πελοποννήσου:   

«Το Εργαστήριο Οργάνωσης και Διοίκησης Υπηρεσιών & Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης, διοργανώνει Επιστημονική Ημερίδα, με θέμα «Η Νοερά Προσευχή ως οδηγός ανάπτυξης και ενδυνάμωσης στις σύγχρονες επιχειρήσεις και οργανισμούς», τη Δευτέρα στις 16 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 17:00, στο αμφιθέατρο της Σχολής Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στη Σπάρτη.

Σκοπό της ημερίδας αποτελεί η προσέγγιση της έννοιας και της μεθόδου - τεχνικής της Νοεράς Προσευχής, με ιδιαίτερη έμφαση στην επίδρασή της και στα οφέλη της στις σύγχρονες επιχειρήσεις και οργανισμούς (στελέχη του ιδιωτικού, δημόσιου, μη κερδοσκοπικού τομέα). Επίσης η συσχέτιση της Νοεράς Προσευχής με την αποτελεσματικότητα, παραγωγικότητα και κερδοφορία των επιχειρήσεων.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης της ημερίδας».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ