Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για το X Factor

Το SIGMA ενώνει δυνάμεις με το ΣΚΑΙ για να φέρουν ξανά κοντά σας το κορυφαίο μουσικό show παγκοσμίως.

 


Article featured image
Article featured image

Πρόκειται φυσικά για το ελληνικό X Factor, το οποίο εκτός από τις συγκινήσεις που σίγουρα θα προσφέρει στο κυπριακό κοινό, θα αποτελέσει και την πλατφόρμα απ’ όπου μπορούν να εκτοξευθούν τα επόμενα μεγάλα μουσικά ταλέντα του τόπου. 

Το X Factor έχει ανακαλύψει καλλιτέχνες διεθνούς εμβέλειας, όπως οι One Direction, ο Οily Murs και η Leona Lewis, και έχει αποδείξει πως είναι ένα show που πραγματοποιεί όλα όσα υπόσχεται.

Το ίδιο αναμένουμε να δούμε και στην ελληνική του εκδοχή.

 Η τεράστια διεθνής επιτυχία του Χ Factor εγγυάται συγκλονιστικές ερμηνείες και δυναμική σκηνική παρουσία.

Οι υποψήφιοι μουσικοί αστέρες πρέπει να περάσουν με επιτυχία διάφορα στάδια-κλειδιά πριν φτάσουν στη νίκη.

Από τις συναισθηματικά φορτισμένες οντισιόν ως το bootcamp και την τελική τους εμφάνιση στα live οι επίδοξοι μελλοντικοί αστέρες θα συναγωνιστούν έντονα μεταξύ τους για να κερδίσουν το χρυσό συμβόλαιο που θα τους αλλάξει τη ζωή.

 Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν αρχίσει και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση μέσα από το www.skai.gr/xfactorhttp://www.skai.gr/xfactor/apply ή να δηλώσουν τηλεφωνικώς το ενδιαφέρον τους στο 22580100.

Οι οντισιόν για τους Κύπριους υποψήφιους αναμένεται να πραγματοποιηθούν στην Κύπρο μέσα στον Φεβρουάριο ενώ οι πρώτες προβολές προγραμματίζονται για τον Μάρτιο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ