Προϊόντα-μαϊμού σε διαμέρισμα 39χρονου Κύπριου

Εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 482 ζευγάρια παπούτσια και 37 μπλούζες, με επώνυμες μάρκες.

 


Article featured image
Article featured image

Υπόθεση κατάσχεσης αντιγράφων επώνυμων εμπορευμάτων στη Ξυλοφάγου, διερευνά το Τμήμα Τελωνείων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες μέλη του ΟΠΕ Αμμοχώστου σε συνεργασία με λειτουργούς του Τελωνείου, ερεύνησαν δυνάμει δικαστικού εντάλματος, το διαμέρισμα και αποθήκη στο υπόγειο πολυκατοικίας που ανήκουν σε 39χρονο από το Ξυλοφάγου.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών που διενεργήθηκαν στην παρουσία του υπόπτου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 482 ζευγάρια παπούτσια και 37 μπλούζες, με επώνυμες μάρκες.

Ωστόσο, μετά από προκαταρκτικό έλεγχο που έκαναν οι λειτουργοί του Τελωνείου, διαπιστώθηκε ότι τα ανευρεθέντα ήταν απομιμήσεις.

Όλα τα ανευρεθέντα μεταφέρθηκαν σε αποθήκη του Τελωνείου, ενώ η υπόθεση εξετάζεται από λειτουργούς του εν λόγω Τμήματος.

 

Πέραν από τη σοβαρότητα της υπόθεσης και το ποινικό αδίκημα που ενδεχομένως να προκύπτει, σε περιπτώσεις όπως αυτή προκύπτει ένα σοβαρό ερώτημα: Ειλικρινά, γιατί να πληρώσεις ένα μεγάλο ποσό που συνήθως πλησιάζει το αντίστοιχο που θα πληρώσεις για το original προϊόν, ξέροντας μάλιστα ότι ο εκάστοτε πωλητής των προϊόντων-μαϊμού τα πήρε σχεδόν τζάμπα από την Κίνα;


Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ