Οι Κύπριοι που πέρασαν στο 4ο Battle

Η Πέμπτη είναι επίσης βραδιά «The Voice» οπότε και πάλι μείναμε σπίτι, αρακτοί με παρέα στον καναπέ για να δούμε τις νέες μάχες.

 


Article featured image
Article featured image

Το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του ελληνικού τηλεοπτικού παιχνιδιού, το οποίο αποτέλεσε το 4o κατά σειρά Battle, έκρυβε πολλές εκπλήξεις, αλλά και πολλή… Κύπρο.

Συγκεκριμένα, τραγούδησαν συνολικά τρεις Κύπριοι.

Πρόκειται για τον Χρήστο Θεοδώρου, ιδιοκτήτη μουσικής σκηνής στη Λευκωσία, τη Μιχαέλα Θεοδώρου και τον νοσοκόμο Δημήτρη Γεωργακούδη.

Ο Χρήστος Θεοδώρου τραγούδησε μαζί με τον Σπύρο Καββαδά το «Δεν είμαι άλλος» του Χρήστου Θηβαίου. Η επιλογή που έπρεπε να κάνει ο Πάνος Μουζουράκης ήταν δύσκολη, ωστόσο επέλεξε να παραμείνει στο παιχνίδι ο Χρήστος Θεοδώρου.

Ερμηνεύοντας ένα από τα πιο δημοφιλή τραγούδια του Michael Jackson, η Μιχαέλα Θεοδώρου και η Κωνσταντίνα Τσιριμόνα κατάφεραν να εντυπωσιάσουν κριτές και κοινό. Στην επόμενη φάση πέρασε η Κύπρια Μιχαέλα Θεοδώρου.

Ο Κύπριος νοσηλευτής Δημήτρης Γεωργακούδης είχε δύο αντίπαλους. Τον Δίωνα Κουμπούρα και τον Γιάννη Ζαφειρίου. Η Έλενα Παπαρίζου επέλεξε να συνεχίσει με τους Δίωνα Κουμπούρα και Γιάννη Ζαφειρίου, αφήνοντας εκτός παιχνιδιού τον Κύπριο νοσηλευτή.



Δείτε πιο κάτω τις αναμετρήσεις: 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ