Μίλα μου για ρούμι, «πρώτη» φορά στην Κύπρο

Μια μέρα αφιερωμένη στη τέχνη του bartending, του mixology και στο ρούμι η προηγούμενη Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, με  αφορμή, τον διαγωνισμό «Diplomatico World Tournament» ο οποίος για πρώτη φορά φέτος πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο.

 


Article featured image
Article featured image

*Το Diplomatico Rum, είναι ένα premium ρούμι με καταγωγή τη Βενεζουέλα. 



Το Time Out ήταν εκεί καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρακολούθησε το διαγωνισμό και φυσικά δοκίμασε όλα τα cocktail!  

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν 12 bartender από διάφορα bar σε ολόκληρη την Κύπρο, παρουσιάζοντας τη δική τους δημιουργία, χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε ρούμι από την σειρά Tradition, στην οποία περιλαμβάνονται το Blanco Reserve, το Reserva Exclusiva και το Mantuano.

Με λάτιν μουσική να παίζει στα ηχεία, με πολύ κόσμο, επαγγελματίες και λάτρεις των cocktail να γεμίζουν την αυλή του Patio και με τους bartender να είναι έτοιμοι, ο διαγωνισμός άρχισε ακριβώς στις 10!

Ο διαγωνισμός αποτελούνταν από δύο μέρη. Τον ημιτελικό, στον οποίο συμμετείχαν οι 12 διαγωνιζόμενοι και θα παρουσίαζαν το ποτό τους από τις 10.00-13.00 και το τελικό, όπου 6 φιναλίστ θα παρουσίαζαν ένα δεύτερο cocktail τους.

Ο νικητής θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους ημιτελικούς που θα γίνουν την Άνοιξη στη Βενεζουέλα και αν περάσει, θα βρεθεί στον παγκόσμιο τελικό που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στο Λονδίνο.

 



Για περισσότερες πληροφορίες και τα αναλυτικά αποτελέσματα του διαγωνισμού μαζί με πλούσιο φωτογραφικό υλικό στο Time Out Cyprus.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ