Reggae στην Παλιά Ηλεκτρική

Η Easy Going Productions διοργανώνει μια Χειμερινή Εορταστική Reggae Βραδιά σε συνεργασία με την Παλιά Ηλεκτρική (The Powerhouse).

 


Article featured image
Article featured image

Στα decks θα βρίσκονται οι Syrina Sound και Dubophonic για ένα ταξίδι με τις μουσικές και τα μηνύματα της roots reggae και dub και τους ψηφιακούς ήχους των steppers.

 

Έναρξη στις 22:00

Είσοδος: €5

Πληροφορίες: 70007102

Facebook event ΕΔΩ

Η Παλιά Ηλεκτρική βρίσκεται στο κέντρο της Λευκωσίας, δίπλα από το Δημοτικό Κέντρο Τεχνών. Μεταξύ των οδών Παλαιά Ηλεκτρική (πρώην Αποστόλου Βαρνάβα) και Τεμπών. 

 

★ Syrina Sound ★

Η Syrina Sound είναι ένα μουσικό δίδυμο που γεννήθηκε στο Άμστερνταμ και αποτελείται από δύο γυναίκες selectors. H Syrina Sound παίζει αποκλειστικά δίσκους βινυλίου και φέρνει κοντά σας ήχους από παλιά και νέα roots, reggae και dub μουσική όπως Abyssinians, King Tubby, Aba Shanti, Jah Shaka, Empress Shema, King Alpha, Jah Militant και Maasai Warrior. Πέραν από την αγάπη για τη μουσική, η Syrina Sound δημιουργήθηκε με σκοπό την προώθηση της συνεισφοράς των γυναικών στην σκηνή της reggae και dub μουσικής.

 

★ Dubophonic ★

Με καλλιτέχνες τόσο από Κύπρο και Ελλάδα όσο και από όλο τον κόσμο (Dub Caravan, Shaky Norman, Professor Skank, Haji Mike, Med Dred, Mexican Stepper), η κυπριακή ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία κυκλοφορεί από το 2013 ποιοτικές μουσικές παραγωγές σε ήχους dub, οι περισσότερες εκ των οποίων είναι διαθέσιμες δωρεάν. Μέσα από περισσότερες από 30 κυκλοφορίες, ορίζει τον δικό της ήχο, εξερευνώντας τα όρια της dub, συνδυάζοντας την roots reggae, τα ψηφιακά bass vibes της εποχής μας και την οικουμενικότητα της μουσικής από όλο τον κόσμο.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ