Εσύ ξέρεις πότε κάνει πρεμιέρα το «The Voice»;

Ο πιο δημοφιλής μουσικός διαγωνισμός παγκοσμίως έρχεται για δεύτερη χρονιά στο ΣΙΓΜΑ και στον ΣΚΑΪ.

 


Article featured image
Article featured image

Ο μουσικός διαγωνισμός που κατέκτησε το κοινό σε περισσότερες από 50 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο θα αναζητήσει την καλύτερη φωνή της Κύπρου και της Ελλάδας.

Ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς είναι έτοιμοι να πατήσουν το «μαγικό» κουμπί που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή των διαγωνιζομένων.

Χαρούμενοι και δεμένοι σαν μία όμορφη παρέα μόλις η σκηνή αδειάζει, αλλά και παράλληλα έτοιμοι ο καθένας για τον εαυτό του να διεκδικήσει την καλύτερη φωνή.

Τα πειράγματα αλλά και οι... σκληρές διεκδικήσεις δεν σταματούν ποτέ.

Ο παρουσιαστής Γιώργος Καπουτζίδης με τον δικό του μοναδικό τρόπο ήταν έτοιμος να διαχειριστεί την ένταση, το πάθος, τη συγκίνηση και την αδρεναλίνη των παικτών αλλά και των φίλων- οικογενειών τους, και να τους κάνει να χαλαρώνουν με το εξαιρετικό του χιούμορ.

Στα backstage η γλυκιά και λαμπερή Λάουρα Νάργες, που είναι και η πιο καινούρια της παρέας και μπορούσε να αισθανθεί ακόμη περισσότερο την αγωνία των  υποψηφίων.

Το «The Voice of Greece», το απόλυτο μουσικό show που αγαπήθηκε από εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται για δεύτερη χρονιά στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ και του ΣΚΑΪ.

Πρεμιέρα την Τρίτη, 3 Οκτωβρίου και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21.15.

Γιατί και φέτος... ακούμε μόνο τη φωνή!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ